Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Föreståndare LSS ungdomsboende

Om tjänsten

SRK Konsultation AB med dotterbolag erbjuder tjänster inom LSS, HVB, Daglig verksamhet, Korttidshem, Familjehem, Skola i form av grundskola, grundsärskola och gymnasiesärskola. Vår vision är att erbjuda möjlighet att lyckas och på så sätt få ett mer självständigt liv. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar till våra barn /ungdomar och vuxna där ledorden är ett gott bemötande och individen i centrum.

Vi söker nu en föreståndare till två LSS 9:8 boenden!

Vi söker dig som har socionomutbildning, gärna med inriktning mot social omsorg eller likvärdig utbildning inom beteendevetenskap. Du har även erfarenhet av att arbeta inom LSS och gärna från arbete med ungdomar. Tjänsten kräver att du har chefserfarenhet samt gärna relevanta ledarskapsutbildningar.
I ditt uppdrag som föreståndare ansvarar du för två LSS ungdomsboenden, vilket innebär både ett arbetsledningsansvar som arbetsmiljöansvar. Behandlingspersonalen arbetar på schemalagd arbetstid. I ditt uppdrag ingår det att ansvara för ungdomarna så att de får det stöd och service och omsorg som utlovas liksom att följa gällande lagstiftning. Du har även kontakt med myndigheter, kunder och anhöriga.
Du har budgetansvar och resultatansvar och arbetar aktivt med försäljning.
Alla våra ungdomar har en individuell utvecklingsplan och vår pedagogiska grund finns både inom TEACCH och KBT.
Du arbetar i ett team tillsammans med övriga föreståndare och områdeschef inom LSS. Ett verksamhetsnära ledarskap är viktigt för oss.
I gengäld erbjuder vid dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Då vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö erbjuder vid dig friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper, som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang för både ungdomarna och medarbetarna. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem.
Självklart söker vi dig som kännetecknas av engagemang och som har en positiv grundsyn och vill ingå i vårt team!
Det ingår en del resande i tjänsten då ett av boenden ligger i Knivsta och ett i Västerås.

Enhetschef inom vård och omsorgVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SRK KONSULTATION AB
Hemsida:
http://www.srkk.se

Ansökan

E-postadress:
k.pineau@srkk.se
Övrigt:
Vi rekryterar löpande.


Senaste inkomna jobb