Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsområdesansvarig Vatten & Avlopp

Om tjänsten

I rollen som Affärsområdesansvarig VA är du ansvarig för att starta upp leveransen av vattentjänster i Sverige. Du är företagets tekniska expert inom området vatten och ingår i en grupp av processpecialister och seniora konsulter med olika specialistområden. Tjänsten innebär även mycket samarbete med finska kollegor där stor erfarenhet av vatten-projekt redan finns.

Du har ett sälj och projektledningsansvar för fokusområdet men förväntas även bidrar med teknisk expertis mot andra delar av organisationen. Minst 50 % av din tid förväntas kunna debiteras till kund.

Projekt som kan komma att bli aktuella att arbeta med kan dels vara ombyggnad och optimering av befintliga anläggningar men även byggandet av helt nya anläggningar (vattenreningsverk, avloppsreningsverk, VA-distributionsnät m.m.). Den unika kompetens och erfarenhet som du tar med dig in i Pöyry kan till stor del avgöra vilken typ av uppdrag som företaget kommer att arbeta med. Fokus kommer till en början att ligga på kunder i Stockholmsområdet men målet är självklart att bredda detta på sikt.

Som Affärsområdesansvarig VA på Pöyry erbjuds du alla de utmaningar och möjligheter det innebär att starta upp ett nytt kompetensområde i Sverige – med stödet av etablerade och kompetenta stödfunktioner som support i genomförandet av projekten. Tjänsten erbjuder stor frihet och en chans för rätt person att förverkliga sina ambitioner!

Du kan läsa med om Pöyrys vattenarbete på vår Pöyry.com: http://www.poyry.com/sectors/infrastructure/water

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från kompetensområdet vatten, förslagsvis från arbete på vatten och avloppsverk, vattenorganisation eller hos en utrustningsleverantör. Där bör du ha arbetat med projektledning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som konsult. Avgörande är att du är expert inom vatten och har en djup teknisk kunskap.

Som person ser vi gärna att du har en god förmåga att se affärsmöjligheter samt att du har ett starkt eget driv. Vidare bör du vara handlingsorienterad och ha lätt för att samarbeta med andra.

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

Omkring 5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

Pöyrys ambition är att bredda sin kompetens i Sverige och etablera sig inom vattensektorn. I andra länder inom koncernen är man redan idag en stark spelare inom vattenområdet och dessa resurser kommer att finnas med som stöd i etableringsfasen även i Sverige. Målet är att utnyttja existerande ramavtal hos kunder där Pöyry redan är en etablerad leverantör och ta sig an nya uppdrag inom kompetensområdet vatten.

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Pöyry Sweden AB
Hemsida:
http://www.poyry.se

Ansökan

Webbplats:
https://rekry.saima.fi/srekryhome/aew.html?did=21030&lang=fi&job_id=5754&jc=142
Sista ansökningsdag:
2017-12-17
Övrigt:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Strenger. E-post: ulf.strenger@poyry.com Mobil: 070-622 01 46. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken här nedan. Välkommen med din ansökan!


Senaste inkomna jobb