Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsområdeschef till Establishment Labs i Stockholm

Om tjänsten

På Establishment Labs revolutionerar vi vår marknad. Vi är ett globalt, högteknologiskt medicinskt estetikföretag som designar, utvecklar och tillverkar en innovativ produktportfölj bestående av avancerade silikonfyllda implantat för bröst och kroppsformning. Våra produkter kombinerar toppklass inom kvalitet, teknologi och patientsäkerhet. Huvudkontoret finns i Costa Rica och Establishments Labs resa i Norden har precis börjat! Men vi lovar: den är något utöver det vanliga. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en driven och dynamisk Affärsområdeschef till Stockholm! Är ”Work Hard, Play Hard” ett av dina motton? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om tjänsten som Affärsområdeschef
I din roll som Establishments Labs Affärsområdeschef kommer du att ansvara för affärsutvecklingen hos kunder i Sverige, Norge och Danmark. Med initiativrika och kreativa tag skapar och implementerar du marknadsinsatser och driver försäljningen av medicintekniska implantat. Efter sin skandinaviska lansering har företaget tagit stora marknadsandelar och förväntas fördubbla omsättningen även nästa år. Låter detta hisnande? Det är det. Men som ny Affärsområdeschef kommer du att få en gedigen introduktion för att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att lycks i din roll! Dessa månader kommer innefatta bland annat kongresser, distributionsmöten i Paris och kundmöten runtom i Skandinavien - allt för att du ska få en klar och tydlig uppfattning hur branschen fungerar och hur Establishment Labs särskiljer sig från övriga aktörer med sin innovativa produktportfölj.

Rollen som Affärsområdeschef innebär att du till stor del är på resande fot för att träffa kirurger runtom i Skandinavien, samt deltar i exempelvis kongresser och mässor. Du har även ett stort eget ansvar i att utforma tillväxtstrategier och naturligtvis uppnå årets mål för Skandinavien som affärsområde.

Vi söker dig som...
… är en förpackning tillhörande lika delar driv, personlighet och vinnarskalle! Du är en självständig och handlingskraftig person som inte räds att tänka nytt i olika försäljnings och marknadsföringsaktiviteter - vare sig idéerna är stora eller små så sporras du av att hitta nya lösningar och tillvägagångssätt. Frågar man dina tidigare medarbetare skulle de beskriva dig som en ambitiös och ärlig person, en med skinn på näsan! Samtidigt är du ödmjuk med en insikt om att du aldrig är fullärd, vilket gör att du aktivt söker ny kunskap för att säkerställa att du alltid håller dig uppdaterad inom ditt fält.

Du behöver vara flytande på svenska och engelska, men även förstå norska och danska då dina kunder kommer att vara belägna i samtliga länder. För att lyckas i din roll behöver du vara vass på försäljning och marknadsföring - särskilt relevant om du har en förståelse för digital marknadsföring. Minst lika viktigt för denna roll är dock ditt engagemang, din entusiasm och din sociala kompetens! Resan att fortsätta etablera Establishment Labs på marknaden ser du som en rolig, givande och lärorik utmaning där ett helhetstänk och en vilja att hjälpa och affärsutveckla dina kunder genomsyrar din personlighet.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd av Establishment Labs, alternativt anlitad på konsultbasis genom ditt eget bolag.

Vad Establishment Labs erbjuder dig
Establishment Labs erbjuder dig en dynamisk och varierande nyckelroll i bolagets fortsatta expansion i Norden. Här gäller frihet under ansvar vilket innebär att du får stort inflytande över din egen arbetsvardag och en enorm potential för utveckling både kunskaps- och yrkesmässigt. Tjänsten som Affärsområdeschef kommer fort ta dig till nya destinationer, och för rätt person finns möjlighet att nå mycket goda inkomstnivåer. Detta i en entreprenöriell miljö, som präglas av höga ambitioner och arbetsglädje. Vill du bekanta dig med din potentiella arbetsgivare? Kika här!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del
KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-12-20

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast och rörlig lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oddwork Sweden AB
Hemsida:
www.oddwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://oddwork.se/?job_id=95544&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb