Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsområdeschef till Rådgivning & Företagande, Växa i Norra Sverige

Om tjänsten

Uppgifter och ansvar:
Du kommer att leda våra rådgivare och ansvara för utveckling och kompetensförsörjning inom affärsområdet.
Du håller kontakt med myndigheter och våra intressenter inom den gröna näringen i Norr i produktions- och företagarfrågor och representerar Växa Sverige i olika sammanhang.
Du utvecklar och säkerställer "kluster-tänket", dvs att alla kompetenser finns tillgänglig och samverkar för våra kunder i Norr.
Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i avdelningens chefsgrupp med 5 kreativa chefskollegor som ansvarar för var sitt geografiska område.
Du har direkt personalansvar för medarbetarna inom Rådgivning & Företagande, samt har samordningsansvar för ett antal geografiska områden.
Du driver, samordnar och arbetar proaktivt i linje med vår vision "att vara ett alert och innovativt företag som skapar en hållbar, konkurrenskraftig lantbruksproduktion" baserat på en årlig verksamhetsplan och budget.

Vi jobbar till stor del på distans, vilket medför utnyttjande av tillgänglig teknik men det innebär dessutom att du får ett antal resdagar.
Till vår hjälp finns väl inarbetade verktyg och vi har ett stort basutbud av tjänster till våra kunder på gård och på distans.

Omfattning och placeringsort
Din chefstjänst kommer att kombineras med andra uppdrag beroende av din bakgrund, intresse och din placering. Det kan vara egna kundkontakter främst inom företagsrådgivning eller ämnesansvar, alternativ produktansvar för någon eller några av våra produkter. Ledarskapet kommer dock vara det centrala.

Det geografiska området är Norra Sverige, där vi idag har kontor bl.a. i Bollnäs, Östersund, Härnösand, Umeå och Ånäset.

Är du intresserad är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Börje Kindesjö, 010-471 05 01.
Facklig kontakt Akademikerna är Jessica Stenvall 010-471 08 12

Ansökan senast 2017-11-22
Skicka in din ansökan omgående rekryteringsprocessen påbörjas omgående.

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.

Affärsområdeschef till Rådgivning & Företagande, Norra Sverige

Vi söker dig som vill vara med och påverka och utveckla rådgivningen till Växa Sveriges kunder i Norrland. Du kommer att ansvara och leda affärsområdet Rådgivning & Företagande som arbetar med proaktiv ekonomiserad företagsrådgivning och produktionsrådgivning, till främst nöt- och mjölkföretagare.

Förändrade behov hos våra kunder ger stora möjligheter och nya utmaningar och vårt uppdrag är att öka deras lönsamhet.
Lämplig utbildning och erfarenhet
Lantmästare, agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Dokumenterad ledarerfarenhet och branschkunskap är meriterande.
B- körkort fordras.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga drivkraft, ditt engagemang och din förmåga att möta och motivera andra. Du har en bra kommunikationsförmåga, är öppen och team-inriktad.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jobbet.se/LS Jobbet AB
Hemsida:
http://www.jobbet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.jobbet.se/platsannons/affarsomradeschef-till-radgivning-and-foretagande--norra-sverige-vaxa-sverige-5.11162
Sista ansökningsdag:
2017-11-22


Senaste inkomna jobb