Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsområdeschef till Villa Total

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som Affärsområdeschef inom Villa Total Construction har du en nyckelposition i ett bolag med tillväxt. För att nå framgång i rollen ser vi att du är en driven person som uppskattar affären lika mycket som att utveckla verksamheten och medarbetare. Du brinner för god service, kommunikation och ett gott ledarskap.

Vi söker dig som vill anta en rolig och varierande yrkesroll och som motiveras av att ha huvudansvaret för processerna, så väl som resultatet och samtliga medarbetare inom affärsområdet.

Vidare skall du planera, styra, motivera och utveckla verksamheten och förstår komplexiteten i detta.

• Marknadsbearbetning
• Ekonomiskt ansvarig för affärsområdet
• Personalansvar
• Processansvar

Du som affärsområdeschef ingår i ledningsgruppen och är direkt underställd VD.


Om företaget
Villa Total koncernen är ett expansivt företag som är under tillväxt. Koncernen erbjuder helentreprenadslösningar inom byggbranschen. Företaget startade 2012 och har sedan dess vuxit med ca 100 miljoner per år och har idag en beräknad omsättning på 500 miljoner kronor.

Affärsområdet Villa Total Construction (VTC) är specialister inom ROT-arbeten och nybyggnationer och sysselsätter mer än 300 personer. VTC driver projekt med platsledning och i samarbete med underentreprenörer. Detta affärsområde är certifierat enligt BF9K, byggbranschens lednings- och produktcertifieringssystem som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.


Din profil
Som affärsområdeschef på Villat Total Construction arbetar du med att utveckla relationer med våra nyckelkunder. Du som söker har eller har haft en ledande position och flerårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Tjänsten innebär ledning, planering och utveckling av produktionen, för att arbetet ska flyta på är ditt ansvar att engagera dina medarbetare för att nå uppsatta mål.

Du har en relevant akademisk examen eller annan utbildning som kan ses som motsvarande.

Du skall vidare ha tydligt affärsfokus och förstå vad det är som driver affärer och verksamheter framåt. Du skall vara lyhörd och tydlig i din kommunikation och ha förmågan att se utmaningar och möjligheter i ett helikopterperspektiv och du trivs i en ledande roll. Vidare är du driven, strukturerad, har förmågan att prioritera och har en analytisk ådra.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du god förmåga att leda och utveckla både affär och organisation, är lösningsorienterad och samarbetsvillig samt en uppvisad förmåga att lyckas så passar du bra in hos oss!

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande.
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Ulrika Lanzén, HR-Ansvarig på Villa Total, telefon 070-662 13 61
Ansvarig rekryteringskonsult är Siri Hågefalk, telefon 076 -869 30 58.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
2Complete AB
Hemsida:
http://www.2complete.se

Ansökan

Referens:
1133
Webbplats:
http://2complete.se/index.php?option=com_bloom&task=ads.redirect&item_id=1133
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb