Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Area Manager Region Öresund/Denmark

Om tjänsten

Semcon är ett internationellt teknikföretag som utvecklar produkter baserat på mänskliga beteenden. Vårt fokus är ständigt på slutanvändaren och anledningen är enkel: den som vet mest om användarens behov skapar bäst produkter och tydligast nytta för människor. Semcon finns representerat i åtta olika länder och är noterat på Nasdaq Stockholm.   
På Semcon är vi drygt 2 000 kollegor där cirka 1 500 av dessa är verksamma inom affärsområdet Engineering Services och inom fem länder: Brasilien, England, Indien, Norge och Sverige varav cirka 1000 av dessa tjänstgör i Sverige.  
 
Vi söker en ledare som ska ta våra affärer och anställda inom det här området till nya höjder med stort fokus på tillväxt.   
Din roll  
Som Area Manager kommer du att leda och utveckla en enhet med ca 30 talanger. Du tar ansvar för strategi, affärsutveckling, ekonomi och försäljning i den fortsatta expansionen av Semcons verksamhet i Öresundsregionen. För att nå dina mål så kommer du att vara operativ i arbetet och för att lyckas behöver du aktivt leda och coacha dina medarbetare i verksamheten. En verksamhet med två självgående gruppchefer, en säljare och konsulter gör att du kommer att kunna lägga mycket tid på att aktivt bygga upp, utveckla och förvalta strategiskt långsiktiga relationer och kontaktnät med kunder i regionen. Du kommer att arbeta för att utveckla en väl fungerande och lönsam verksamhet och förväntas aktivt bidra i affärsutvecklingen av Semcons totala erbjudande inom Engineering Services och den division du tillhör. Du blir en del av ledningsgruppen för Engineering Services West/South och rapporterar till divisionschefen för West/South.  
 
Din profil och bakgrund  
Du som söker har, förutom en högskoleutbildning, tidigare erfarenhet som ledare och av försäljning. Du har ett affärsmässigt kontaktnät i regionen samt gärna erfarenhet av affärsutveckling inom både projekt- & tjänsteförsäljning. Det är en stor fördel om du tidigare har jobbat med projektaffärer och lösningsbaserade leveranser. 
Vi söker dig med driv, som är van vid att jobba självständigt och som har framåtanda. Vi värdesätter flexibilitet, hög serviceanda och att du brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Våra medarbetare är mycket duktiga inom sina respektive kompetensområden och ställer höga krav på ditt ledarskap som måste vara tydligt, inspirerande och med individen och dess utveckling i centrum.  
För att trivas och bidra på ett bra sätt tror vi att du som person är förtroendeingivande, har en coachande ledarstil och gillar att bygga relationer. Du är lösningsinriktad, effektiv, strukturerad och hjälper dina medarbetare att lyckas i arbetet. Det är dessutom viktigt att du drivs av att skapa framgångsrika affärer. 
 
Semcon erbjuder  
Vi på Semcon ser alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Semcon har ett gott klimat för balans i livet.   
Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.  
Gemenskap och mångfald är något vi värderar högt. Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då vår verksamhet spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som individ.   
Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder. 
Läs mer om varför du ska välja Semcon här https://semcon.com/sv/karriar/varfor-semcon/
 
Ansökan och kontakt  
För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta rekryterare Felicia Löw på 0739415797 
Varmt välkommen med din ansökan!

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Semcon Sweden AB

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1533&ProjectId=145065&DepartmentId=19108&MediaId=4623&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-12-17


Senaste inkomna jobb