Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Department Manager Systems Engineering

Om tjänsten

Tillsammans med våra kunder identifierar vi områden med utvecklingspotential där vi kan bidra till innovativa, mer kostnadseffektiva och framför allt värdeskapande lösningar. Systems Engineering är en nyckelfaktor för framgång i detta arbete.  
 
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla såväl människor som verksamhet och har ett genuint intresse för att utveckla och stärka våra kunder inom framför allt svensk industri.
 
Teknikkunnig ledargestalt som älskar affärer sökes! 
 

Som chef för avdelningen Systems Engineering leder och utvecklar du vår verksamhet inom området. Du har mycket stor frihet och handlingsutrymme samt det fulla resultatansvaret. Du är samtidigt del i ett chefsteam som backar upp dig och till din hjälp har du två engagerade Teamleaders. Avdelning består idag av ett tjugotal skickliga ingenjörer och specialister med kompetens inom SE-discipliner som projektledning, kravställning, test & verifiering, konfigurationsledning… och fler ska vi bli! 
 
Du är en stabil ledargestalt med stort engagemang i dina medarbetare; Vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt och har roligt tillsammans. Att fortsatt attrahera de bästa talangerna blir avgörande för vår framgång. 
 
Teknik är kul! I grunden har du med all sannolikhet en teknisk högskoleutbildning och har jobbat många år med koppling till stora investeringsprojekt och systemintegration. Ofta ligger försvarsindustrin i allmänhet och flygindustrin i synnerhet långt framme vad gäller Systems Engineering så har du en erfarenhet därifrån så är det meriterande.  
 
Du stormtrivs med att göra affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer. Du vill verkligen bidra till att göra kundens verksamhet mer konkurrenskraftig och kundens projekt framgångsrika. Troligtvis har du redan ett brett kontaktnät inom industriföretagen i regionen.  
 
Vad erbjuder vi dig?  

• Höga förväntningar, stort inflytande, bra uppbackning och kul på jobbet! 
 
• En nyckelroll i ett mycket framgångsrikt och positivt team som utvecklar såväl våra kunders verksamhet som oss själva som företag och individer 
 
• En inspirerande och coachande företagskultur där vi hjälps åt och där vi utmanar det invanda 
 
• En snabb personlig utveckling inom värdebaserade tjänster, ledarskap och affärsutveckling genom coachning, utbildning och erfarenhetsutbyte.   
 
Etteplan - Engineering with a difference.

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
.
.
Lön:
.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Etteplan

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1522&ProjectId=143857&DepartmentId=19004&MediaId=4637&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-12-06


Senaste inkomna jobb