Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Områdeschef

Om tjänsten

Vill du ha ett jobb där du hjälper människor att få en hållbar vardag?
Och samtidigt utvecklas som chef i ett branschledande företag? 

På Hemfrid drivs vi av att stötta människor i deras vardag. Just nu är vi är mitt i en spännande fas och söker en Områdeschef som vill vara med och utmana och utveckla vår bransch.


Ditt jobb som Områdeschef

Som Områdeschef är din viktigaste uppgift att bygga unika kundrelationer som grundas i en förståelse och ett förtroende. Du jobbar tätt tillsammans med Bemanningsansvariga som ser till att dina kunder får rätt service. Till ditt stöd har du också din Regionschef som du rapporterar till.

Under en dag på jobbet som Områdeschef på Hemfrid kommer du till exempel:


• Följa upp dina kunder via telefon och mail för att skapa goda kundrelationer.
• Ha möte med hela er region, dvs. fler områdeschefer och bemanningsansvariga för att stämma av veckan.
• Starta nya kunder som våra säljare varit ute och träffat på ett första kundbesök.
• Ha möten med de två bemanningsansvariga som arbetar i ditt team för att se till att driften löper på som önskat.

Ledarskapet är väldigt synligt hos oss, och det är viktigt för att vi ska fortsätta vara innovativa och branschledande. Därför erbjuder vi också utvecklingsvägar så att du kan växa i rollen som chef.  


Är du vår nästa Områdeschef?

Det som motiverar dig mest i jobbet är att sätta dig in i kundernas vardag och behov och se till att vi levererar på topp. Du är strukturerad, tydlig och trivs i en ledande roll där du får stötta, motivera och inspirera dina kollegor att växa.


Tillsammans fortsätter vi utmana och utveckla

I 20 år har vi på Hemfrid utmanat och utvecklat synen på hushållsnära tjänster och det fortsätter vi med. Tillsammans hjälper vi våra kunder där det behövs som mest. Vi sticker ut som det proffsigaste företaget i branschen och får människors livspussel att gå ihop på ett sätt som är unikt. Vi är dessutom en schysst arbetsgivare med kunskap, erfarenhet, innovation och en stark känsla för vad som är bäst för kunden.


Fortsätt utmana och utveckla tillsammans med oss!

Ta ditt nästa steg i karriären idag och bli en professionell livspusslare.  Vi anställer löpande.


Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se 

Välkommen till Hemfrid!

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hemfrid i Sverige AB
Hemsida:
http://www.hemfrid.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1553
Sista ansökningsdag:
2017-12-16


Senaste inkomna jobb