Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Regionansvarig Örebro län

Om tjänsten

Ansvarsområden:

Regionansvarig kommer ha en nyckelroll i organisationen med övergripande ansvar för INDAs etablerade verksamheter i regionen samt ansvara för att driva utvecklingen av nya uppdrag och affärer inom regionen.
Ditt huvudsakliga ansvar är att organisera och strukturera verksamheterna i regionen, generera nya affärer, budgetansvar, leda eventuella kontorsansvariga samt ansvara för personalplaneringen i regionen. Regionansvarig har en samordnande funktion såväl internt som externt. Du kommer även ingå i Ledningsgruppen för INDA.

Stora utvecklingsmöjligheter finns för rätt person!

Kompetenskrav och personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen behöver du gedigen erfarenhet som ledare. En fördel är om du har tidigare erfarenhet av att leda på distans. Vi tror att du har högskoleutbildning men ser att dina erfarenheter och egenskaper är viktigare än utbildningsnivå.

Som person förväntar vi oss att du har ett starkt engagemang och driv. Vidare ser vi att du är en motiverande ledare med starkt intresse för att utveckla dina medarbetare och inspirera till eget ansvar. Vi tror att du har ett vinnande och förtroendeingivande sätt med en talang för att skapa en positiv och energifylld miljö.

Du behöver även vara utpräglat sälj- och resultatinriktad med ett fokus på kund och kundtillfredsställelse i ditt arbete.

Meriterande är erfarenhet från verksamhet inom arbetsmarknad och/eller utbildning.

Övrigt:
Resor i tjänsten ingår, körkort är ett krav. INDA eftersträvar en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället, vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

AffärsområdeschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Inda Kompetens & Utveckling AB
Hemsida:
www.indasupport.se

Ansökan

Referens:
016
E-postadress:
rekrytera@indasupport.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-23


Senaste inkomna jobb