Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Jula söker varuhuschef Umeå

Om tjänsten

Jula Sverige har idag 51 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget!
Till Julas varuhus i Umeå söker vi nu en Varuhuschef. Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål.


Det här gör man som Varuhuschef
Som Varuhuschef företräder du Jula som arbetsgivare och har direkt ansvar för personal, varuhusdrift och resultat. Du är ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Detta gör du bland annat genom att skapa rätt förutsättningar för dig och dina medarbetare att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Till din hjälp har du varuhusets ledningsgrupp.  

Rollen innebär att du analyserar, planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Du är ansvarig för att forma din ledningsgrupp, rekrytera rätt medarbetare, personalplanera samt att utveckla ett starkt team som tar sig mot uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner. 

Du kommer ha personalansvar för varuhusets 25-30 medarbetare och rapporterar till Regionchef.


Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 
Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Du har dokumenterad ledarerfarenhet från detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse inom vårt produktsortiment.
 

Det här är du som ledare och person
Som Varuhuschef är det viktigt att du får energi av att driva utveckling framåt. Du brinner för affärsmannaskap, försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Rollen i Umeå handlar om att fortsätta utveckla gruppen och att låta individen växa. Det är viktigt att kunna hantera mekanisk försäljning med ett riktigt bra kundmöte.

Du har en strategisk förmåga och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna för att nå resultat. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Du är tydlig i ditt ledarskap och har förmåga att skapa en trivsam arbetsmiljö, du är också resultatorienterad och har en vilja att utvecklas med oss efter våra kunders behov. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild!


Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Placering Umeå.  


Så här söker du 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. 

För att söka tjänsten klickar du på länken nedan:  
I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Eliason, rekryteringskonsult på 0708-38 78 43.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

VaruhuschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tills vidare
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Retail Recruitment - Rekrytering inom retail
Hemsida:
http://www.retailrecruitment.se

Ansökan

Referens:
Varuhuschef Umeå Jula
Webbplats:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17956-retail-recruitment-ume-jula-soker-varuhuschef-ume/tracking/5
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb