Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Varuhuschef - K-rauta, Karlstad

Om tjänsten

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-rauta skall under våren 2018 öppna ett nytt varuhus i Karlstad, och vi söker nu en ambitiös och driven chef som är van att arbeta i varuhusmiljö. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

K-rauta går en spännande framtid till mötes och är nu på jakt efter ytterligare en Varuhuschef som är av det rätta virket. Rollen innebär att du kommer ansvara för drift och skötsel av vårt kommande varuhus i Karlstad.

Vi söker dig som är mycket säljdriven, flexibel och som vill leda och motivera dina medarbetare, nå resultat och driva K-rauta framåt. Som Varuhuschef ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål. Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vision.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden
I rollen som Varuhuschef kommer du ha det övergripande ansvaret för varuhusets resultat, lager, drift, schemaläggning samt personal. I arbetsuppgifterna ingår att dagligen följa upp resultat och nyckeltal samt att ansvara för framtagande och verkställande av varuhusets affärsplan och budget.

Varuhuschefen har yttersta ansvaret för hela varuhusets verksamhet och rapporterar direkt till Regionchefen.

Du kommer aktivt leda och utveckla varuhusets ledningsgrupp och ansvara för att alla chefer har rätt kunskaper och verktyg i chef- och ledarskapsfrågor. Du behöver även kunna leda, delegera och fördela arbetet utifrån krav, behov och enligt gällande rutiner och regler för att maximera varuhusets resultat.

Som Varuhuschef ska du säkerställa att varuhuset följer svenska lagar och förordningar samt vårda fastigheten och dess inventarier. Du kommer även ansvara för att alla arbetar enligt beslutat arbetssätt och följer de processer som gäller.

Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.

Din profil
Vi ser att du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskap genom erfarenhet från ledande befattningar med personalansvar inom bygg- eller detaljhandeln. Dessutom ser vi att du har fördjupade kunskaper inom byggbranschen, god produktkännedom samt förståelse för entreprenörernas (våra företagskunder) behov. Du bör ha goda kunskaper i butiksekonomi och vara van att läsa och analysera nyckeltal och kunna styra verksamheten mot dessa och de budgeterade målen. Vi ser också att du har kunskap inom handelns lagar och förordningar, har du även kunskaper inom avtalsrätt ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i engelska och i Office paketet.

För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du leder genom din ledningsgrupp och fokus är att driva lönsamheten framåt samt ha högt presterande och engagerade medarbetare. Vi tror på att nöjda och glada medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Som person är du kommunikativ och utåtriktad, du skapar lust och inspiration genom att delegera ansvar, skapar delaktighet och få medarbetarna att brinna för varuhuset och våra kunder. Du är lyhörd, förändringsbenägen och reflekterande. Du lär av dina och andras framgångar och misslyckanden.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

VaruhuschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tills vidare
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Future Management

Ansökan

Referens:
VHC - K-rauta Karlstad
Webbplats:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17551-future-management-karlstad-varuhuschef-k-rauta-karlstad/tracking/5
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb