Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsdriven VD sökes

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

I rollen som VD har du ansvaret för att leda företaget mot uppsatta visioner och mål. Genom ett tydligt, prestigelöst och entusiasmerande ledarskap och stark affärsinriktning når du framgång genom att coacha, utveckla och leda dina medarbetare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva och operativt ansvara för dina medarbetares leverans.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande, gärna med någon eftergymnasial påbyggnad. Du har tidigare arbetat med lokalvård och har ett par års erfarenhet från att vara chef med fullt personalansvar. Förutom att förstå och kunna driva affären har du även hållit i utvecklingssamtal, rehabiliteringssamtal och är därmed van vid att följa liknande processer. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med lokalvård i en publik miljö.

Som VD är du ansvarig för att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att kunna ge bästa tänkbara service.
Som person är du positiv och initiativrik med en förmåga att tänka strategiskt och handla operativt. Du har förmåga att lyssna, inspirera och leda andra. Dina drivkrafter ligger i att planera, delegera och genom samarbete nå uppsatta mål. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du kan utföra uppdrag självständigt och uthålligt.

I din roll krävs att du både kan och vill kommunicera med olika individer och grupper i tal och skrift.


Om vårt företag

EnPartner är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner.

Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt.

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Epab Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
339
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=339
Sista ansökningsdag:
2014-12-28
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb