Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven Entreprenör till säkerhetsföretag i Göteborg

Om tjänsten

Svenska Alarm är ett certifierat säkerhetsbolag som erbjuder smarta larm med en unik digital lösning för hem och företag. Bolaget startades 2009 av entreprenörerna Christofer Eriksson och Niklas Halldén och utsågs 2016 till gasellföretag av Dagens Industri, men är bara i början av sin resa och står idag inför sin största satsning någonsin. Nu har du en enastående chans att bli delägare i en av landets mest innovativa aktörer inom säkerhetsbranschen! Tillsammans med oss har du möjligheten att starta upp och driva ett eget bolag med hjälp av Svenska Alarms smarta produktportfölj och starka varumärke. Tillsammans med Oddwork är vi nu ute efter en driven och hängiven Entreprenör som är redo att göra människors vardag tryggare! 

Om tjänsten 
Tjänsten innebär att du kommer starta upp en verksamhet på din ort, där du får möjlighet att förlägga arbetstid och arbetsplats efter egna behov. Du tar hjälp av dina kontakter, din lokalkännedom och ditt nätverk för att bygga upp och utveckla ditt eget professionella bolag, vilket bygger på Svenska Alarms framgångsrika koncept med smarta larm för hem och företag. Du arbetar för dina kunders säkerhet och förmedlar trygghetslösningar genom moderna produkter. 

Initialt påbörjas en gedigen introduktionsutbildning innefattande både produktkännedom, försäljning samt installation kopplat till Svenska Alarms olika lösningar och affärskoncept. Du bearbetar ditt distrikt genom dina personliga nätverk, referensnätverk samt nya prospekt från inkommande affärer. Vidare arbetar du aktivt med att hitta nya affärsmöjligheter och bredda ditt nätverk för att maximera försäljning och tillväxt i ditt eget bolag! 

Vi söker dig som... 
... är driven, uthållig och har en sann entreprenörsådra! Kanske har du länge haft ambitionen att driva din egen verksamhet. Kanske har du redan drivit ditt eget bolag och söker nya utmaningar. Det viktiga är att du som person är proaktiv och handlingskraftig, vilket innebär att du får saker att hända och drivs av att ständigt ta dig an nya utmaningar och nå nya nivåer. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig om nya områden, där du med fördel även är tekniskt händig. Vi ser också att du har en ordnad ekonomi då upplägget innefattar en initial investering som omfattar delägarskap, certifieringar, koncept och produktportfölj. 

Vad Svenska Alarm erbjuder dig 
Detta a¨r ett unikt tillfa¨lle att fa° det ba¨sta av tva° va¨rldar, med ba°de frihet och gemenskap. Du bygger ditt bolag, säljer en smart larmtjänst med app i världsklass och till hjälp har du Svenska Alarms välrenommerande varumärke - i din verktygslåda hittas med andra ord en hävstång redan färdigt när du påbörjar din resa som egenföretagare! 

Genom denna unika satsning i samarbete med Svenska Alarm ges du dessutom möjligheten till god avkastning. Ditt bolag får intäkter från löpande försäljning och merförsäljning till befintliga kunder. Samtidigt som du blir VD i ditt eget larmbolag investerar du ocksa° i Svenska Alam och blir dela¨gare i ett av Sveriges snabbast va¨xande sa¨kerhetsbolag. Ditt delägarskap ger dig följaktligen även del av värdeutvecklingen i Svenska Alarm gruppen AB och inte minst: du blir en av oss. Har du ambitionen? I sådana fall ser vi framemot att höra från dig! Läs mer om Svenska Alarm här. 

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Talent Relationship Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-12-20

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! 

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play! 

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oddwork Sweden AB
Hemsida:
www.oddwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://oddwork.se/?job_id=95537&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb