Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Jämtlands Flyg rekryterar VD

Om tjänsten

Med mångårig erfarenhet, mellersta Sveriges största helikopterflotta och med helikopterbaser i Östersund, Åre och Funäsdalen står vi på Jämtlands Flyg beredda att lösa dina behov av helikoptertjänster. Vår vision speglar hela vårt företag och vår inställning till vårt vackra län och alla som vistas här: Vi ska göra vardagen enklare och tryggare, för de människorna som bor och vistas i vårt fjäll- och skogslän! Med säkerhet, effektivitet och med fjällen som hemmaplan, utför vi allt från rensamling, avancerade byggnationer, materialtransporter, viltmärkning, skogsinventering och brandbekämpning till snabba persontransporter och helikopterskidåkning. Läs gärna mer på jamtlandsflyg.se

Arbetsuppgifter

I din roll som VD är du underställd styrelseordförande och ingår i Jämtlandsflygs styrelse. Du har personalansvar för en grupp på ca. 12 anställda med piloter, tekniker och markpersonal. Du ansvarar för att leda verksamheten på ett tydligt sätt med ansvar för personal, ekonomi och regelverk. Nätverkande och marknadsföring av bolaget ligger också inom VD:s uppdrag.

Vidare har du kontakter med leverantörer och myndigheter, leder säljarbetet och sköter upphandlingar, kundkontakter och aktuella KPI:er. Du leder det operativa arbetet genom att hålla veckomöten och det som sker löpande i verksamheten.

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi eller teknik, god ekonomisk förståelse och erfarenheter av processtyrd verksamhet. Vi ser positivt på erfarenheter av verksamhet nära knutet till sälj och marknadsföring. Det är meriterande om du har flygerfarenhet sedan tidigare, men inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet.

För att lyckas i din roll bör du vara en god ledare, ha sinne för affärsutveckling, vara en entreprenör och ha förmågan att tänka strategiskt och framåtriktat. Vi ser gärna att du har förståelse för och gärna erfarenhet av reglerad verksamhet.

Som person är du utåtriktad och uppskattar nätverkande, har en hög energi samt tycker om att lösa komplexa problem. Du har en ledarstil där du får dina medarbetare att trivas och leverera bra resultat.

Placeringsort är Östersund och lokal/regional förankring i området med ett stort nätverk är en fördel. Ett mindre antal resor ingår i tjänsten. Körkort behövs i tjänsten

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via experis.se jobb-id-nr 32208. Sök gärna så snart som möjligt, dock senast den 3 decemebr. OBS att ansökningstiden kan kortas ner. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller .

Välkommen in med din ansökan!

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jämtlands Flyg

Ansökan

Referens:
32208
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=YW5uYmVnLjMwMTY2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb