Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nu söker vi en Country Manager till spännande företag!

Om tjänsten

- I rollen som Country Manager Norge ingår ett övergripande ansvar för att sätta upp och växa den Norska affären. Du kommer i ett initialt skede ansvara för att införa och anpassa processer och strukturer till den nya marknaden samt etablera affären. I takt med att affären växer kommer du att rekrytera det team som behövs för att skala upp och även öppna ett fysiskt kontor i Norge.

- Utöver de centrala funktioner som finns på Sverigekontoret kommer du ha vår kunds Expansionschef vid din sida som kommer att stötta dig i arbetet med att öppna upp den nya marknaden. I takt med att Norge blir en självständig enhet kommer du rapportera till bolagets VD och bli en del av vår kunds ledningsgrupp. Vi uppskattar att detta kommer ske inom en period på 6-12 månader.

- Rekrytera, leda och utveckla norska teamet

- Utveckla vår kunds kunderbjudande till att bli det ledande på norska marknaden

- Öka vår kunds varumärkeskännedom på norska marknaden och växa affären

- Fullt resultatansvar för norska verksamheten

- Formulera och exekvera vår kunds tillväxtstrategi i Norge

- Ansvara för att skriva avtal med partners och säkerställa att vi har marknadens ledande partnererbjudande.

- Sätta och exekvera marknadsstrategin- Vår kund värderar vi starkt driv och hög intellekt snarare än att hitta dig med längst CV.

- Vi tror att du har cirka 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad välrenommerad akademisk utbildning som ekonom, ingenjör eller dylikt.

- Vi tror att du har jobbat på ett ledande bolag i en högpresterande bransch där höga krav ställs på analytisk förmåga och handlingskraft, t.ex. management consulting eller investment banking.

- Du har bevisat dig som en datadriven problemlösare och har uppnått många imponerande resultat både privat och i arbetslivet.

- Vidare är det starkt meriterande om du drivit eget bolag eller arbetat på ett entreprenöriellt tillväxtbolag.

- Viktigt är det även att du inte räds för nya äventyr och därför är beredd att flytta till Norge för att du inser att det är det bästa sättet för dig att skapa förståelsen för marknaden.

- Du är starkt resultatorienterad, och ger inte upp förrän uppsatta mål är nådda.

- Du är analytisk och föredrar att basera beslut på data.

- Du är en naturlig ledare och din starka passion för att bygga och utveckla företag syns och smittar av sig.

- Du är handlingskraftig och identifierar proaktivt problem och tillhörande lösningar.

- Du är den som självmant tar på dig att lösa svåra problem, bryter ner dem och sedan sätter upp och agerar på en handlingsplan.

- Du är ärlig och ger löpande feedback på ett naturligt sätt.

- Du förstår att det ibland tar tid att bygga något värdefullt och vill vara med och utveckla vår kund långsiktigt.


Företaget grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi med målet att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser de till att ständigt förbättra deras tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har de hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%. De är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för deras arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. De tror på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar.

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Anställningen sker hos kunden

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hgrec AB
Hemsida:
https://www.hgrec.se/job/soeker-en-country-manager-till-ett-foeretag-som-befinner-sig-i-en-brant-til

Ansökan

Referens:
Country Manager
Webbplats:
http://www.hgrec.se/job/soeker-en-country-manager-till-ett-foeretag-som-befinner-sig-i-en-brant-til
E-postadress:
olivia.winkvist@happygroup.se
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Övrigt:
Sänd in din ansökan direkt till olivia.winkvist@happygroup.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!


Senaste inkomna jobb