Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD till Curt Nicolin Gymnasiet

Om tjänsten

Företagspresentation:

Som en av Sveriges första friskolor har Curt Nicolin Gymnasiet(CNG) AB sedan 1996 utmanat skolvärlden med de vassaste gymnasieprogrammen. CNG har från start varit icke vinstdrivet – Non profit! Här finns Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, El- och Energiprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Dessutom erbjuder skolan T4 – ett fjärde år på Teknikprogrammet som mynnar ut i en gymnasieingenjörsexamen inom produktionsteknik eller design- och produktutveckling.

Curt Nicolin Gymnasiet AB ägs av regionens industri (51%) och Finspångs kommun (49%). CNG finns mitt i det industritäta Finspång med närhet till många företag och organisationer. Dessa samarbeten har för skolan och dess gymnasieprogram varit och kommer att vara en framgångsfaktor.

Nu söker vi en VD som vill leda arbetet att tillsammans med personal, styrelse och ägare se till att CNG fortsätter att utvecklas som en gymnasieskola i världsklass.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som VD för CNG har du det yttersta ansvaret för skolan, personalen och ekonomin. Det är ett ansvarsfullt uppdrag som också är mycket publikt profilerat i regionen.

Framgångsfaktorer för skolan är bl a att ligga i framkant vad gäller pedagogik och teknik. Där till behövs en väl fungerande samverkan med ägare, myndigheter och uppdragsgivare. För att lyckas krävs också en väl fungerande marknadsföring och rätt kontaktyta med ungdomar, samhälle, näringsliv, politiker och skolledning.

Som VD arbetar du också för att det ska finnas kvalificerad personal/lärare på plats, att kvaliteten är hög på alla plan och att ekonomin är i kontroll.

Din profil:

Du har en högskoleutbildning, helst med pedagogisk inriktning. Du har ett väl beprövat chefs- och ledarskap med både ekonomiskt och personellt ansvar.

Du har erfarenhet av strategiskt arbete på ledande nivå och av verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet från utbildningsområdet och har pedagogiska insikter samt av att arbeta i konkurrensutsatt sektor.

Som person är du värderingsstyrd med ett betydande samhällsintresse och att vilja utveckla detsamma. Du är kommunikativ, samarbetsorienterad men också en van beslutsfattare.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som samarbete, problemlösning, initiativtagande, självkännedom och resultatorientering.

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Anställningen är på heltid
Anställningen är tillsvidare
Lön:
Arbetsgivaren arbetar med fasta löner

Arbetsplats

Arbetsplats:
Unik Resurs i Sverige AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5124
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb