Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD till WTJ AB

Om tjänsten

WTJ i Arbrå söker nu en VD som ska leda och fortsätta utvecklingen av verksamheten.

WTJ är en renodlad legoleverantör inom tillverkningsindustrin med maskinpark för stora produkter. Verksamheten omfattar skärning/kantbockning/robotsvetsning/svetsning och montering. WTJ tillhandahåller idag artiklar från skärning till ytbehandlat/färdigmonterat. WTJ har idag ca 8000 m2 produktionsyta och en lyftkapacitet på 25 ton. Företaget har ca 40 anställda med hög kompetens på alla avdelningar. WTJ har sedan starten 2011 haft en mycket bra utveckling och omsatte 2018 ca 90 mkr.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som VD ansvarar du för att WTJ utvecklas enligt ägarnas och styrelsens mål och riktlinjer. Du leder verksamheten och har budget-, resultat- och personalansvar. Du arbetar aktivt med företagets utveckling på marknaden. Du ansvarar för att produktionen utvecklas och bedrivs på ett effektivt och lönsamt sätt, du förstår vikten av att medarbetarna trivs och får möjlighet att utvecklas.

Din profil

Vi söker dig som vill ha en bred och spännande roll i ett mindre företag, du har erfarenhet av arbete i ledande befattning, du är trygg i rollen som chef och ledare, handlingskraftig och motiverande i ditt ledarskap. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga, som person är du prestigelös, affärsmässig och relationsskapande. Du förstår vikten av kundfokus i verksamheten.

Kompetenskrav


• Du har relevant högskoleutbildning, ingenjör, civilingenjör.
• Goda kunskaper inom ekonomi, ekonomistyrning.
• Erfarenhet av försäljning och marknad.
• Du har industribakgrund, gärna från verkstadsindustrin.
• Du har minst fem års erfarenhet som chef med personalansvar.
• Du har minst fem års erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
• Kunskap i affärssystem för verkstadsindustrin (Monitor).
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid

Övrig information
Urvalsarbetet kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-03-13. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. 

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Läs mer på www.onepartnergroup.se

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Heltid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnePartnerGroup
Hemsida:
http://www.onepartnergroup.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.onepartnergroup.se/ansokan-jobb?rmpage=job&rmjob=3225
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb