Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD - Vimmerby Energi & Miljö AB

Om tjänsten

Vimmerby Energi & Miljö AB (VEMAB) ägs av Vimmerby Kommun Förvaltnings AB som är direkt helägt av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel ? rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB hade 2014 en omsättning på ca 210 MSEK och anställda. Balansomslutningen var ca 855 MSEK. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. För mer information se: www.vimmerbyenergi-miljo.se eller www.vimmerby.se.

Nuvarande VD kommer att lämna VEMAB med pension framöver och vi söker nu en engagerad och drivande efterträdare.

VEMAB har under de senaste åren genomfört ett antal större investeringar och siktar på fortsatt tillväxt. Kraftvärmeverket Tallholmen som tas i drift under 2015 är den största investeringen i Vimmerby kommuns historia och en viktig framtidsinvestering för miljö ekonomi och trygghet.

Din viktigaste uppgift som VD blir att leda och vidareutveckla VEMAB i nära samarbete med dina medarbetare, samarbetspartners och ägare. Du representerar VEMAB i kommunkoncernens gemensamma arbete.

Vi söker dig som har kvalificerad ledarerfarenhet på strategisk nivå och har god insikt i energi/miljöområdet och samtidigt har förutsättningen att driva kommunalt ägd verksamhet. Vi har du gedigen utbildning och god teknisk och ekonomiskförståelse.
Det är viktigt att du är kundinriktad med förmåga att skapa och utveckla goda affärer. Som ledare är du kommunikativ och lyhörd och med förmågan att långsiktigt motivera och engagera medarbetarna.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett välskött energi- och miljöföretag som ligger i framkant när det gäller teknik och investeringar. Din kommer att spela en viktig roll i kommunen och har stora möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Intresserad? Ta gärna en första kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB som vi samarbetar med i denna rekrytering Du når honom via 0470-70 56 30. Din ansökan sänder du senast den 15 oktober via www.hogstrom-co.se Aktuella tjänster.

Välkommen!

Verkställande direktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Högström & Co Management AB
Hemsida:
http://www.hogstrom-co.se

AnsökanSenaste inkomna jobb