Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Användarsupport sökes till Arboga

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett ungt och ambitiöst team med goda utvecklingsmöjligheter? Har du tidigare arbetat med någon form av telefonsupport?

Vi söker nu en person som ska arbeta med användarsupport. Kunden är verksam i flera städer i Sverige men är även internationellt.

Som konsult på Bemannia hjälper att vi Dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där Du får chans att skapa ett bredare kontaktnätverk. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter!

Dina arbetsuppgifter:
I tjänsten innebär att du kommer att hantera olika serviceärenden för användarna. Du kommer att arbeta mestadels med telefonsupport och bland annat stödja användarna med tekniska problem gällande login och kontohantering. Du kommer uppdatera organisationens system för att säkerställa driftsäkerheten. Samt även hjälpa användarna med förekommande operativfel samt andra systemfel.

Dina kvalifikationer:
- Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
- Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem.
- Minst ett års erfarenhet av liknande arbete.
- Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse inom IT och är en van datoranvändare. Du är självgående och trivs med att ge god service. Du har lätt att uttrycka dig i både Engelska och Svenska. Du har god initiativförmåga och är noggrann i det du gör.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du:

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida www.bemannia.se detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Användarsupport, Arboga"

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med Din ansökan!

Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 33 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Helpdesktekniker/SupportteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Referens:
Användarsupport, Arboga
Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10769
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-26


Senaste inkomna jobb