Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Servertekniker till expansivt företag

Om tjänsten

Ants söker en IT-tekniker med erfarenhet av Windows server och Exchange till vårt kontor på Söder i Stockholm. 

Ants är ett IT-bolag med förankring i den senaste tekniken. Vi är ett ungt bolag där utveckling, samarbete och gemenskap står stort i fokus. Är du rätt person erbjuder Ants stora utvecklingsmöjligheter inom företaget, samt en arbetsplats med unga duktiga tekniker med ett brinnande intresse för IT. Vi är ett 30- tal medarbetare på vårt kontor i Stockholm och nu vill vi bli fler. Med hjälp av modern teknik hjälper vi idag cirka 400 företag att drifta deras IT-miljö.

Vi erbjuder 
Du kommer kontinuerligt att erbjudas certifieringar och utbildningar inom relevanta områden. Du kommer få stor erfarenhet av olika miljöer och företag och skapa dig ett stor eget kontaktnät. Ants är ett bolag som värnar om sina anställda och värdeord som utveckling, samarbete och gemenskap står alltid i fokus. Vi är Microsoft Partner och lägger fokus på Microsofts lösningar.


Rollen 
Som IT-tekniker kommer du att få ett helhetsansvar för ett flertal kunders IT miljöer och kommer i den rollen hantera bland annat nyinstallationer, flyttar, inventeringar, löpande underhåll och andra IT-projekt. Du har hjälp av en central koordination och andra tekniker men förväntas ofta agera självständigt och ha en direkt dialog med kunden.


Din största kund kommer att vara .SE där ungefär halva din arbetstid kommer att förläggas. Dina arbetsuppgifter hos .SE kommer främst att utgöras av second line support samt att sätta upp och konfigurera servrar. Driftmiljön består av cirka 100 klienter och 25 servrar. Eftersom .SE arbetar på regeringsuppdrag går allt överskott till projekt med syfte att förbättra internet och där kommer finnas möjlighet att få inblick i mycket spännande projekt.  


Kravprofil
Vi söker dig som har tillräcklig teknisk erfarenhet att du på egen hand skulle kunna åka ut till kund och installera en ny Windows server med Exchange, trådlöst nätverk med VPN och brandvägg, på ett kontor för minst 25 användare. Eftersom du ofta är ute på fältet är det viktigt att du tycker om kundkontakt och känner dig trygg med att förklara tekniska problem och lösningar för kunder. Du är en självständig person med god förmåga att prioritera och planera din egen arbetstid. Vi tror att du har några års erfarenhet av:

* Windows server 2003/2008/2012 och Small Business Server (SBS)
* Trådbundna och trådlöst nätverk
* Exchange 
* VPN och Brandväggar
* DNS
* Active Directory
* Virtualisering

 

Stämmer detta in på dig? Ansök genom länken nedan! Frågor om tjänsterna besvaras av Samuel Fredriksson på samuel.fredriksson@ants.se, tel: 08-702 16 10

IT-tekniker/DatateknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Marknadsmässig

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ants AB
Hemsida:
http://www.ants.se

Ansökan

Webbplats:
https://ants.easycruit.com/vacancy/application/948577/52933?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-19


Senaste inkomna jobb