Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Certifierad fibertekniker

Om tjänsten

Uniflex Sverige AB


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning
Vi söker för ett längre projekt hos vår kund en certifierad fibertekniker. Kundföretaget är ett företag med lång och gedigen erfarenhet av bredbandsinstallation. De har fått in flera större projekt och är därför i behov att ytterligare personal. Anställningen kommer starta med en tids uthyrning genom Uniflex men vid väl utfört arbete finns goda chanser till anställning direkt hos vår kund. Det kan också finnas möjlighet att växa i företaget och få en mer arbetsledande position för rätt person.

Arbetet kommer framförallt att innebära installation av fiber- och kopparnät i fastighetsnät runtom i Stockholm, men även andra typer av fiberprojekt kan förekomma.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är certifierad fibertekniker och således har du har god erfarenhet av arbete med bredband, såsom fibersvetsning, fiberblåsning, koppling av datauttag, samt listsättning i lägenheter eller hus.

Det är viktigt att du har vana av arbete i ett högt tempo då fiberprojekt ofta har en snäv tidsplan. Du är en person som ser vad som behöver göras och tar tag i saker, är inte rädd för att ta i lite extra när det behövs.

Har du annan teknisk utbildning i bakgrunden är det ett plus men inget krav, tyngre väger den praktiskta erfarenheten och de personliga egenskaperna.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag! Vi kommer hantera ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Alternativ ansökan: Har du den certifieringen och de egenskaper som krävs: Skicka ett sms med texten "CERTFIBER0320" till telefonnummer 073-6006825 så ringer vi upp dig och berättar mer.

NätverksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
9220
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=9220
Sista ansökningsdag:
2013-04-07


Senaste inkomna jobb