Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior systemutvecklare backend till TV4

Om tjänsten

Om Bravura:

Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas.

Om kunden:

Bravura söker för TV4:s räkning en junior systemutvecklare backend. TV4 startade sina sändningar 1990 och de är Sveriges största reklamfinansierade TV-kanal. Sedan dess har en mängd kanaler, webbplatser och annan verksamhet dragits igång. TV4 digitala medier når med sina sajter runt 1,5 miljoner unika besökare per vecka. I centrum finns TV4Play.se och TV4.se där allt rörligt material samlas. Sajterna utsågs av Internet World till ”Sveriges bästa sajt” och ”Sveriges bästa underhållningssajt” 2012. Denna process är en rekrytering som sköts av Bravura men du kommer att anställas av TV4.

Arbetsuppgifter:

Som systemutvecklare arbetar du med TV4.se och med TV4Play.se både på webben, i surfplattan och mobilen. Arbetet sker i grupp med moderna plattformar där arbetssättet är anpassat efter den föränderliga miljö som mediabranschen är. Du kommer att få arbeta nära beställaren och vara delaktig i design och framtagning av koncept. Teknikerna som används är de senaste och du kommer få chansen att alltid arbeta med det som ligger i framkant. Arbetet sker agilt och TV4 arbetar med testdriven programmering. I gruppen arbetar både frontend- och backend utvecklare i nära samarbete. De har nyligen börjat vidareutveckla mobil-appar så det är troligt att du också kommer arbeta med med iOS och Android-utveckling framöver. Arbetet sker framför allt i Ruby, Ruby on Rails eller Java. I övrigt är du kanske också bekant med ord eller produkter som Mule, Mongo, json, Git, REST, Heroku, Jenkins eller HTML5.

Profil:

Formella krav:
-Arbetat minst 1 år med systemutveckling
-Mycket goda kunskaper inom Ruby, Ruby on Rails eller Java
-Erfarenhet av att arbeta agilt
-Allmänt intresse för teknik och programmering på fritiden
-Erfarenhet av att arbeta i en miljö med olika plattformar - webb, mobil, TV (meriterande)
-Erfarenhet av iOS eller Android-utveckling (meriterande)
-Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper:
Till den här tjänsten söker vi dig som är du öppen, glad och social. Du en person som vill få saker gjort och du har en hunger efter att ständigt lära mer. Kanske är du engagerad i olika open source-projekt? Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö, är noggrann med detaljer och kvalitetsmedveten. Du gillar att ha kontakt med beställare och förstår vad de menar. Vidare är du nyfiken på omvärlden och ser till att hålla dig uppdaterad inom branschen.

Övrig information:

Start: Enligt ök. med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Gärdet
Lön: Enligt ök.
Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050

Sökord: systemutveckling, applikationsutveckling, backend, programmering, Java, Ruby on Rails, digitala medier, tv4, heltid, data, it, Stockholm, Gärdet

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.

Civilingenjör, systemutvecklingVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bravura
Hemsida:
www.bravura.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.bravura.se/lediga-jobb/282501/junior-systemutvecklare-backend-till-tv4
Sista ansökningsdag:
2013-04-20


Senaste inkomna jobb