Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Juniora applikationsspecialister

Om tjänsten

Industrikompetens i Östergötland AB

Om oss
Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang


Om företaget
Toyota Material Handling (TMH), en del av Toyota Industries Corporation (TICO), är världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar. Toyota Material Handling har lång branscherfarenhet och kan erbjuda ett omfattande program av motviktstruckar, lagertruckar och lagerutrustning i varumärkena Toyota och BT samt service och reservdelar. Toyota Material Handling Europe, TMHE, har ca 8 500 anställda och är verksamma i fler än 30 länder. TMHE’s huvudkontor finns i Mjölby där också stora delar av våra centrala funktioner är placerade.
Besök gärna TMHE’s webplats: http://www.toyota-forklifts.eu/en/Pages/Default.aspx


Dina arbetsuppgifter
Toyota Material Handling Europe använder idag ett gemensamt ERP (Enterprise Resource Planning) system, Movex/ M3, i sjutton av de Europeiska säljbolagen. Systemet stödjer affärsprocesserna Finans, Uthyrning, Service, Reservdelsförsörjning och Försäljning av truckar. Just nu genomför vi en större systemuppgradering med målet att införa europagemensamma affärsprocesser på en modern framtidssäkrad affärssystemplattform.

Vi söker för närvarande juniora applikationsspecialister till affärsområdena ovan.

Uppdraget blir att arbeta i de projektteam som genomför uppgraderingar runtom i Europa. Arbetet kommer också att innebära utveckling och underhåll av M3 för att kontinuerligt förbättra systemet.

Den främsta uppgiften inom de närmaste åren kommer vara att delta i utrullningsprojektet som implementerar systemet i de europeiska säljbolagen. Som applikationsspecialist kommer du att bli en expert på både affärsprocessen och system som stöder dessa. Din uppgift i projektet är att kartlägga hur det existerande affärssystemet används i säljbolaget för att därefter leda implementationsarbetet inom din process, utbilda nyckelanvändare och arbeta med tester. Rollen kräver en del resande inom Europa.

Din profil
Du är nyexaminerad ekonom eller ingenjör, eller i början av din karriär och har en stark vilja att ständigt förbättra dina kunskaper i affärsprocesser och IS/IT. Du kommunicerar flytande på engelska, både skriftligt och muntligt och ser resor som en naturlig och inspirerande del av ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta i projekt och/eller med affärssystem är meriterande.

Du stimuleras av att arbeta i ett högpresterande team i en internationell miljö och brinner för att hitta lösningar på komplexa problem och utmaningar. Som person är du utåtriktad med en stark drivkraft och engagemang i ditt arbete. Du är självständig samtidigt som du trivs mycket bra i samarbete med andra personer. Flexibilitet, att tycka om projektarbete samt att ta eget ansvar är också något som stämmer in på din profil.

Ansökningsförfarande
Ansök till tjänsten via vår hemsida www.industrikompetens.se. Sista ansökningsdag är 17 mars 2013. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Hansen på 013- 32 94 27.

Välkommen in med din ansökan!

Civilingenjör, systemutvecklingVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Industrikompetens i Östergötland AB
Hemsida:
http://www.industrikompetens.se

Ansökan

Referens:
873
Webbplats:
http://www.industrikompetens.se/lediga-jobb/?jaid=873
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb