Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Programmerare

Om tjänsten

Lernia AB

Arbetsuppgifter
Som programmerare arbetar du med att ta fram nya verktyg för att underlätta funktioner och processer hos vår kund i Örnsköldsvik.
Formell kompetens
Du bör ha teknisk utbildning på högskolenivå och behärska både hård- och mjukvara. Vi söker dig som har kunskaper inom C#, C++ och MS SQL. Det är en fördel om du har kunskaper i LabView. Det är ett krav att kunna flytande svenska och engelska.

Din bakgrund
Det är önskvärt att du har jobbat med programmering i något år. Du ska vara intresserad av helhetsfunktionen av det du åstadkommer. Du har ett strukturerat tänk runt plattformar och kan se dina ideer i ett framtida perspektiv. Det du bygger upp är adminstrativa stödverktyg för verksamheten.

Personliga egenskaper
Som person är du framåt och intresserad av att ständigt utveckla och förbättra det du gör. Social kompetens är mycket viktigt då du kommunicerar med många olika funktioner. Förmåga att lätt sätta sig in i hela system är viktig för att lyckas på denna befattning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Urval och intervjuer löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Hör gärna av dig med frågor till ansvarig rekryterare Erica Grafström 0722-541751 Välkommen med din ansökan.

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se

Civilingenjör, systemutvecklingVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia AB
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
5729
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/lediga-jobb/jobbannons/?jobbannonsid=ip5729
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb