Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Frontendutvecklare

Om tjänsten

Brinner du för webbens möjligheter och vill arbeta på ett bolag som har både den konceptuella och tekniska kompetensen att skapa helhetslösningar för digital media?.

Inom affärsområdet för Digital Solutions hjälper vi våra kunder att skapa nya digitala tjänster och erbjudanden som förmedlas över Internet eller mobilt. Det innebär att vi arbetar med webbplatser, extranät, intranät, e-handel, sociala medier samt mobila lösningar. Vi utvecklar både för lokala och internationella kunder samt levererar från både Stockholm och vår offshoreverksamhet i Indien.

Tjänsten
Vi söker nu fler eldsjälar som vill arbeta som gränssnittsutvecklare inom Enterprise Web & Mobile Solutions. Du kommer att arbeta tillsammans med våra team inom CMS utveckling med tydligt fokus på gränssnittsprogrammering. Du kommer att omsätta idéer, krav och tekniska begränsningar till en färdig design för olika enheter. Placering är i Stockholm och du får möjlighet att växla mellan expertkonsulting och vårt unika inhouse koncept. I din roll kommer, förutom den tekniska kompetensen, även den sociala, kommunikativa och affärsmässiga kompetensen vara viktig.

Din Bakgrund

Vi söker dig som är specialist på gränssnittsprogrammering för webbaserade applikationer och tillämpningar med flera års erfarenhet av JavaScript, HTML och CSS. Vi vill även att du kan någon av följande tekniker: jQuery, AJAX, MVC eller Web parts. En förutsättning är att du har erfarenhet av en av följande Enterprise Web Content Managemet System: EPiServer alternativt Drupal

Vi söker dig som har akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att skapa design för mobila enheter samt av agil utveckling, t.ex. Scrum.

Som person har du en förmåga att förstå kundernas behov och omvandla dem till kreativa lösningar. Din omgivning tycker att du är en prestigelös person med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team.

Vi erbjuder
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper.

Cybercom har några av landets mest intressanta uppdrag, internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Kontor i Östersund och Åre innebär en närhet till fjällen.

Läs mer på www.cybercom.se

Intresserad?
Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta gärna Annica Pettersson, HR, på 072-2440496

OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt.

InteraktionsdesignerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
CYBERCOM GROUP AB
Hemsida:
http://www.cybercom.com/

Ansökan

Webbplats:
http://www.cybercom.com/sv/Karriar/lediga-tjanster/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D339%26pp%3D10


Senaste inkomna jobb