Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Trainee Lönekonsult

Om tjänsten

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom lön till UNIT4 Agressos Traineeprogram. Traineeprogrammet startar i början av september och pågår i sex månader. Efter ett gemensamt kursprogram och en påbyggnad mot lön har du påbörjat din väg mot en specialisering inom Agresso Lön.

Som konsult blir ditt jobb att förstå varje kunds specifika behov och leverera en lösning som kan automatisera så många informationsflöden som möjligt genom en organisation. Data förädlas till information som vid varje givet tillfälle kan fogas samman till aktuella och korrekta beslutsunderlag. I takt med att Sverige blir en allt mer tjänsteproducerande arbetsmarknad ställs högre och högre krav på att personalen levererar ett högt värde och därmed krav på att med systemstöd automatisera och underlätta de processer som inte utgör en organisations kärnkompetens. Ditt jobb är att förstå möjligheterna i vårt affärssystem Agresso, kundens önskemål och att kunna koppla samman det till en helhet med hög användbarhet. Du är med från att ett projekt överlämnas från sälj till en projektgrupp, från workshops med kund gällande krav och önskemål om förbättringar, till implementation, utbildning och överlämnande till Support. Ett projekt kan vara i allt
från några veckor i upp till flera år.

Kvalifikationer.

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom lön, troligen genom en KY-utbildning och har ett intresse för system.

Du har hunnit skaffa dig lite arbetslivserfarenhet under studietiden och/eller arbetat som ledare eller instruktör i något sammanhang. Som person är du positiv, strukturerad och lösningsorienterad. Engagemang samt förmåga att entusiasmera andra är också viktiga egenskaper. Affärsmässighet och målmedvetenhet är en självklarhet för dig. För att trivas som konsult bör du vara nyfiken på och intresserad av att lära dig nya saker. Våra kunder finns i alla delar av landet, och det kan därför bli aktuellt med resor.

Om programmet.

Programmet är förlagt till vårt huvudkontor i Solna/Frösunda utanför Stockholm vilket även kommer att vara din stationeringsort efter avslutat traineeprogram.

* Du introduceras till koncernens och företagets historia, värderingar, mål, produktportfölj och fokusområden
* Du får en gedigen utbildning i Agresso
* Du roterar inom olika avdelningar och får på så sätt en naturlig inblick i flera av företagets övriga funktioner
* Du arbetar i nära samarbete med våra kunder

Mot slutet av programmet slussas du ut i projekt och ges successivt större ansvar tills att du är en färdig självgående systemutvecklare eller teknikkonsult.

Om UNIT4 Agresso 
UNIT4 Agresso AB har sedan starten 1995 kommit att bli en ledande leverantör av smarta och smidiga affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Idag har UNIT4 Agresso 1300 kunder, närmare 500 anställda och en omsättning på 578 miljoner SEK (2012). Med hög kompetens och bred erfarenhet erbjuder UNIT4 Agresso AB värdeskapande lösningar inom bl a Verksamhetsstyrning, Ekonomi, Inköp/-handel, Lön/HRM, och Projekthantering. Vår ambition är att hjälpa våra kunder inom både privat och offentlig sektor, att bli mer effektiva och göra bättre affärer. UNIT4 Agresso AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen UNIT4

IT-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
27000

Arbetsplats

Arbetsplats:
UNIT4 Agresso AB
Hemsida:
http://www.unit4agresso.se

Ansökan

Webbplats:
https://agressose.easycruit.com/vacancy/application/948127/3890?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-05


Senaste inkomna jobb