Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tacton söker Tech Lead!

Om tjänsten

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete på ett ledande internationellt programvaruföretag med kontor i centrala Stockholm. Här får du insikt i mycket spännande teknik på flera av världens ledande industriföretag. Vi har, tack vare många års forskning inom Artificiell Intelligens, produkter som idag hjälper hundratals internationella bolag till kortare säljprocesser på ett ögonblick. Hos oss blir du en del av ett tekniskt duktigt team som skapar morgondagens teknik!

Tjänsten:

Som Tech lead på Tacton kommer du att vara ansvarig för projekt på en teknisk nivå och driva projektet genom alla faser samt driva processen internt. Du kommer att styra utvecklare mot projektets mål med exempelvis Scrum, gör estimat på de tekniska delarna vid nya faser och kunder samt omvandlar kundens krav till tekniska lösningar. I rollen som Tech lead är det också viktigt att du kan kommunicera med kunden.

Vi söker dig senior systemvetare/datavetare med minst 5 års relevant erfarenhet inom Java och .Net. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga.

Krav:

* Bakgrund inom systemutveckling
* Minst 5 års arbetslivserfarenhet
* Flytande i Svenska och Engelska

Meriterande:

* Franska, tyska eller italienska

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Samuel Fredriksson hos vår partner på Ants, som vi samarbetar med i denna rekrytering, tel; 08 515 148 00

Tacton Systems ABär ett ledande internationellt programvaruföretag inom områdena produktkonfigurering och säljkonfigurering. Många års forskning inom Artificiell Intelligens vid Swedish Institute of Computer Science (SICS) har gett upphov till produkten Tacton Configurator som idag hjälper över hundra internationella bolag att korta sina säljprocesser och offerera mycket komplexa produkter på ett ögonblick. Ökade intäkter och minskade kostnader blir resultatet. Forskning är fortfarande en del i det Tacton gör men i huvudsak är vi ett kunskapsföretag där strävan att utveckla och förbättra såväl egna produkter som de anställdas färdigheter alltid står i första rummet. Vi är i dag 55 anställda på vårt kontor tre hundra meter från T- centralen i Stockholm. Du kan läsa mer om oss påwww.tacton.com.

Systemutvecklare/ProgrammerareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ants AB
Hemsida:
http://www.ants.se

Ansökan

Webbplats:
https://ants.easycruit.com/vacancy/application/826489/74572?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-15


Senaste inkomna jobb