Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundbokning/kundtjänst

Om tjänsten

Hej!

Bredbandsgruppen AB söker nu en Kundbokare på heltid till vårat Kontor i Stockholm, Solna.

Vi söker dig som vill vara med i en starkt växande verksamhet med högt tempo och hög service. Målet är att säkerhetsställa så Sveriges befolkning snabbt får professionell hjälp med sina bredbandsproblem eller nyinstallationer.

Vi har servicetekniker runt om i hela landet som jobbar effektivt med bredbandsservice och installation för Sveriges ledande Leverantörer såväl som egna kunder. Vi har ett kontor i Göteborg och ett i Stockholm och här sitter bl.a. ledningen samt administrativ personal som bland annat schemalägger våra tekniker och sköter den dagliga orderhanteringen.


I din roll som kundbokare kommer du att jobba med telefonen och datorn som första redskap och sköta tidsbokning med kunderna samt schemaläggning för teknikerna. Du förväntas kunna hantera både utgående och inkommande samtal och föra dig i vårat interna ordersystem.

Är du serviceinriktad, skarpsynt, stresstålig och gillar att utmana dig själv i ett varierande tempo kommer du att stormtrivas här på BBG.Tjänsten vi erbjuder dig är en provanställning på 6 månader med chans till ändrad anställning framåt.
Tjänsten gäller Heltid 100% 40h/vecka och arbetstiden förläggs normalt mellan 08.00-20.00.

Ansökan lämnar du till: jobb@bbg.se
Ange titel: BBG Kundbokning/Sthlm

Besöksbokare/KundbokareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SFT BREDBANDSGRUPPEN AB

Ansökan

E-postadress:
joel.hjalte@bbg.se


Senaste inkomna jobb