Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljande besöksbokare

Om tjänsten

Till vårt supportteam söker vi nu två säljande besöksbokare.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete innebär telefonbokning av kundbesök, därför är det ett krav att du har vana av företagsbearbetning och av att använda telefonen som arbetsredskap. Som person är du driven och tycker om utmaningar, då det är ett resultatinriktat arbete. Du har en positiv och social personlighet med stort fokus på sälj och service.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning/besöksbokning eller liknande och kan arbeta självständigt. Du är professionell i ditt bemötande samt har en god verbal och skriftlig förmåga. Det är ett plus om du dessutom är envis med ett gott tålamod. Det är meriterande om du arbetat mot kunder i hela landet, gärna Helsingborg Malmö området samt har någon form av säljutbildning. Krav på goda datakunskaper samt mycket god svenska i både tal och skrift. Mässor samt andra aktiviteter kan förekomma i arbetet.

Arbetstider och omfattning
Enligt överenskommelse

Ersättning
Enligt överenskommelse

OM OSS
Prolog Business Solutions grundades av erfarna rekryteringskonsulter ifrån några av de mest framgångsrika bemannings-, och rekryteringsföretag i Sverige. Vi har etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på innovativt flexibla lösningar inom student och personaluthyrning, rekrytering och entreprenad.

Som anställd hos oss är du en del av en innovativ organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att bli bland de ledande bemanningsföretag inom våra specialistområden samt skapa effektiva lösningar som bidrar till bättre lönsamhet hos kundföretagen. Vår viktigaste uppgift är att matcha våra konsulters kompetenser och erfarenheter med kundernas förväntningar och krav och därför ställer vi höga krav på våra konsulter.

Prolog Business Solutions AB är verksamma inom en rad olika affärsområden. Vi har väletablerade relationer med flertalet kunder som möjlighet uthyrning för dig som konsult till kända och professionella bolag. Vi följer gällande kollektivavtal och branschens etiska riktlinjer vilket ger dig som anställd en trygghet. Hos oss finns möjligheten för dig att arbeta på välförankrade bolag inom branschen där din kompetens kommer till rätta. För rätt person finns även långsiktiga möjligheter då kunderna ofta har önskemål om att rekrytera över.

ANSÖKAN
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Dzenan Dedic, via telefon: 070-972 66 64. Din ansökan skickar du via vårt rekryteringsverktyg till: http://youcru.it/s/BbdNA0. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in den omgående dock senast den 18 december 2015.

Besöksbokare/KundbokareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prolog Business Solutions AB
Hemsida:
http://www.prosolutions.se

Ansökan

Övrigt:
Din ansökan skickar du via vårt rekryteringsverktyg till: http://youcru.it/s/BbdNA0.


Senaste inkomna jobb