Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Traineeprogram med inriktning mötesbokning

Om tjänsten

JKRS Kundrelationer söker nya deltagare till vårt unika traineeprogram inom mötesbokning. Programmet är skräddarsytt av vår säljchef Robin Söderström och kommer pågå under 45 dagar där du kommer lära dig allt som krävs för att bli en framgångsrik mötesbokare och få värdefulla kunskaper inom argumentation och samtalsteknik.

Vi är en helhetsleverantör som jobbar med kundfokuserade lösningar åt några av de ledande företagen inom Svenskt näringsliv och det gör vi bland annat genom:
- Mötesbokning
- Marknadsundersökningar
- Utbildningar inom mötesbokning
- Utbildningar inom fysiskt kundmöte

När traineeprogrammet avslutas tilldelas du ett meriterande certifikat och därefter kommer du bli placerad i våra olika verksamhetsgrupper och bli coachad av våra ambitiösa projektledare. Du kommer ha en bra grund att stå på och vara väl förberedd för att bli en grym säljare!

Du som söker bör vara övertygande, förtroendeingivande och professionell. Ditt sätt och din inställning värderar vi högre än erfarenhet och utvecklar gärna människor från grunden om du har rätt attityd.

Vi står inför många kommande utmaningar och växer väldigt fort. Detta innebär att det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Dessutom har vi ständigt nya aktiviteter på kontoret för att våra anställda skall trivas. Vi tror helt enkelt att de som har det roligt på arbetet presterar bättre!

JKRS Kundrelationer erbjuder dig:
- Ett unikt traineeprogram
- Goda möjligheter till såväl bra lön som karriärstege
- Utvecklingsmöjligheter inom ett företag som är under expansion
- Generösa säljtävlingar
- Centralt belägen lokal i Stockholm
- Heltidsarbete (08:00-17:00)

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till jobb@jkrs.se vid frågor ring Ida Brattström på 075-760 30 40.

Besöksbokare/KundbokareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
JKRS KUNDRELATIONER AB
Hemsida:
http://www.jkrs.se

Ansökan

E-postadress:
jobb@jkrs.se


Senaste inkomna jobb