Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

3SaveDesk söker säljande kundservicemedarbetare

Om tjänsten

3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.

3 växer och fortsätter att utmana befintlig standard på marknaden. Nu söker vi drivna medarbetare som förstår att sälj och service går hand i hand och att den kombinationen är vad som möjliggör vår kamp mot nöjdare kunder och vidare expansion. 3SaveDesk är den avdelning på 3 vars huvudsakliga mål är att rädda och behålla de kunder som ringer in för att avsluta sina abonnemang och vi arbetar ständigt mot att utvecklas i jakten på att göra 3 till nummer ett. Som kundansvarig på 3 arbetar du för att hjälpa våra privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är engagerad och effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande och snabb service. Att leverera Sveriges bästa kundservice är ett tydligt mål för oss, ett mål som vi arbetar mot gemensamt.

Arbetsuppgifter
I huvudsak kommer du att arbeta med att rädda kvar våra befintliga kunder, detta genom att leverera service i världsklass och att erbjuda våra kunder anpassade lösningar för just dem. I arbetet ingår även att hjälpa till med att svara på generella kundservicefrågor. Till vår hjälp har vi en väl avvägd verktygslåda bestående av såväl unika rabatter, som god retorik och samtalshantering.

Som säljare på SaveDesk arbetar du uteslutande med telefonen som redskap. Du arbetar i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Varje medarbetares insats gör skillnad och vi arbetar därför med kontinuerliga utvärderingar, coachning och utbildningar för att varje individ ska utvecklas och nå så långt som möjligt. 

Vårt erbjudande
Som säljare på SaveDesk jobbar du i en rejält utvecklande miljö. Här kommer medarbetarnas trivsel i första hand och vi lägger mycket tid på att skapa en utvecklande och rolig arbetsmiljö. Idag är vi ca 60 medarbetare på SaveDesk och många av oss väljer att jobba här riktigt länge. Vi är en avdelning med många seniora säljare, som valt att gå vidare till SaveDesk från andra avdelningar på 3. Vi erbjuder utöver detta:

• goda möjligheter till vidareutveckling inom både SaveDesk och 3
• utbildningar i absolut toppklass
• generösa möjligheter att påverka din egen lön, dessutom en hög grundlön
• en arbetsmiljö där du verkligen sporras att prestera och nå nya nivåer


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som tar service på allvar, som är en duktig problemlösare och en riktig tävlingsmänniska. För att lyckas i rollen tror vi att dina främsta egenskaper är uthållighet, integritet, ett stort mått av empatisk förmåga samt social smidighet. Vidare är du en arbetshungrig person som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och som brinner för försäljning. Det är även viktigt att:

• du värdesätter god service och vet vad det innebär
• du alltid är villig att utmana dig själv
• du har ett stort eget driv


Övrigt
Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta schemalagt. Vi sitter på 3s huvudkontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna varierar mellan kl 08.00 och 18.00 på vardagar. Förutom grundlön och bonus erbjuds du en hög prestationsbaserad individuell rörlig lön.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på jessica.cervin@tre.se. Varmt välkommen med din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
3
Hemsida:
www.tre.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.tre.se/privat/varfor-3/ovrigt/om-3/jobb/lediga-tjanster/?aguid=FE988A7ACD0B4EF4B4730D0FA4C59A5E&ref=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb