Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör

Om tjänsten

Avdelning Vatten och Avfall/Avfall/Marknad

Arbetsplatsbeskrivning
Avfallsverksamheten i Jönköpings kommun, som är en avdelning inom Tekniska kontoret, har ansvar för hämtningen och bortskaffandet av allt hushållsavfall i kommunen, ett tjugotal sopbilar tömmer avfallskärl i hela kommunen. Vi driver nio sortergårdar där grovavfall och farligt avfall samlas in. Avfallsverksamheten har en egen marknadsenhet som sköter kundtjänst, rådgivning och information.

Arbetsuppgifter
Som administratör ingår du i marknadsenheten och du jobbar med att bemanna vår kundtjänst och utföra de uppgifter som kommer med detta uppdrag. Du svarar i telefon och ger de kunder som ringer, hjälp och rådgivning i olika ärenden som rör avfallshantering i stort och i smått. Du ändrar abonnemang, lägger in ordar och ärenden i vårt kundsystem, fakturerar, skickar aviseringar och hanterar olika postärenden. Kontering och granskning av fakturor är ytterligare en av de uppgifter som du kommer att arbeta med.

Du har ett tätt samarbete med fler administratörer och tillsammans med övriga medarbetare på marknadsenheten jobbar ni för att uppnå uppsatta mål, följa och utveckla rutiner och processer på enheten.


Kompetenskrav
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta i kundtjänst och för tjänsten lämplig utbildning. Du arbetar i vårt kund- och telefonsystem och mycket av arbetet ska dokumenteras så god dataorvana och kunskaper i Officeprogrammen är därför nödvändiga.
Vi ser gärna att du är drivande och tar egna initiativ, att du är noggrann, samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad.
Erfarenhet och kunskap om avfallsbranschen är ett plus.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Josefin Mattsson, Enhetschef Marknad 036 - 10 23 67

VISION, Philip Baker 0761 - 097206Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare. 100 %.
Tillträde enl. ö.k..
Lön:
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jönköpings kommun

Ansökan

Referens:
15-55-0046
Webbplats:
https://jonkoping.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=2407&RefNo=15-55-0046&Source=p
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb