Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du en teamplayer som gillar att hjälpa människor?

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Kan du hjälpa mig, jag förstår inte vad som är fel?
Är detta en fråga som du ofta får av vänner och familj då det kommer till tekniska produkter som telefoner, datorer och surfplattor? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa.

Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare till en teknisk support. Hos vår kund kommer du mötas av en ung och energirik stämning där alla medarbetare har gemensamt att vilja ge service i världsklass till kunderna. Vem vet, du kanske gör som många andra och inte bara får nya arbetskollegor utan också nära vänner.

I ditt arbete kommer du arbeta med att ta emot samtal som handlar om teknisk support av smartphones, surfplattor och datorer. Ditt arbete är att vägleda kunder till en lösning och samtidigt ge utmärkt service.


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:
- God kommunikativ förmåga
- Gillar att arbeta i team
- Brinner för service
- Är driven och gillar att jobba efter mål
- Har goda språkkunskaper i svenska samt engelska
- Har ett teknikintresse

Tidigare erfarenhet inom service är meriterande men inget krav. Vi lägger störst vikt vid att du är en glad, social person som intresserar dig för teknik. Är du redo för en ny utmaning? Ansök då redan idag, rekrytering sker löpande!


Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21431
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21431
Sista ansökningsdag:
2015-12-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb