Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du intresserad av att jobba i kundtjänst för fakturor och betalningar?

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Vi söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till vår kund i centrala Stockholm. I arbetet ingår att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder, frågor kan exempelvis röra betalningar och fakturor. Är du social, serviceinriktad och har ett intresse av att vägleda kunder inom detta område? Är du rätt person för denna tjänst erbjuder vi dig ett spännande arbete, en härlig arbetsmiljö och goda möjlighet till utveckling.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
- Är serviceinriktad
- Är glad och positivt inställd
- Har god kommunikativ förmåga
- Är punktlig och ansvarstagande
- Har goda engelskakunskaper
- Är flexibel när det gäller arbetstider

Tidigare erfarenhet inom service är meriterande men inget krav, störst vikt läggs vid personliga egenskaper. Låter detta som dig som vi beskriver? Ansök redan idag, rekryteringen sker löpande!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21434
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21434
Sista ansökningsdag:
2015-12-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb