Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du målinriktad och har ett intresse för teknik?

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Vill du arbeta med att leverera bästa tänkbara service för ett välkänt företag?

Ditt arbete kommer gå upp på att ta emot samtal från privatpersoner som handlar om smartphones, mediaspelare, läsplattor eller datorer. För att du ska ha rätt förutsättningar för att utföra ett bra arbete startar din anställning med 3 veckors utbildning.

Ute hos kunden värdesätter man anställdas driv och för att trivas i arbetet rekommenderas att du är en person som gillar att arbeta efter mål.

Arbetet har tider då det är mer stressigt och då är det viktigt för kunden att ni kan koppla av på era raster och släppa arbete för en stund. På era raster finns utrymmen där ni kan koppla av framför en tv eller utmana kollegan i ett pingis-set.


Personliga egenskaper


Den inledande utbildningen och en del av ditt vardagliga arbete sker på engelska så det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska. Du är en serviceinriktad person och tycker det är kul att ge bra service.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om denna beskrivning passar in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21427
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21427
Sista ansökningsdag:
2015-11-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb