Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du norsktalande och vill jobba heltid?

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Vi söker för vår kund Taxi Kurirs räkning, sociala och drivna växeltelefonister för heltidsarbete. Det är viktigt att du talar norska samt förstår språket väl. Har du kanske arbetat i Norge under en längre tid eller har flyttat hit från Norge passar detta arbete dig perfekt. Som kundtjänstmedarbetare på Taxi Kurir har du kontakt med kunder och chaufförer via telefon där du tar emot bokningar från kunderna och förmedlar vidare kontakt till lediga taxibilar.

Arbetstiderna varierar och det finns arbetspass dagtid, eftermiddag, kväll och natt. I denna tjänst ingår även helgarbete. Utbildning för denna tjänst kommer att ske så fort som möjligt.Personliga egenskaper

Som person har du lätt för att prata med olika människor, du sprider glädje i teamet, är lättlärd och är arbetsvillig. Vi söker dig som drivs av att ge bra service och gillar att arbeta under högt tempo. I utbyte ger vi dig ett spännande och givande arbete som växeltelefonist hos ett stort och välkänt taxibolag.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, telefonist, taxitelefonist, callcenter, heltid, växelUniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21470
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21470
Sista ansökningsdag:
2015-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb