Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du student och har ett intresse för försäkringar?

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning

Vår kund ska utöka sin befintliga studentpool och söker dig som har ett intresse av att lära dig mer om försäkringar under tiden som du studerar. Vår kund jobbar med försäkringsförmedling och är nischade mot lärare och att ta fram de bästa försäkringarna för denna yrkesgrupp.Studentpoolen är en del av kundtjänstteamet och i rollen kommer man att besvara frågor från kunder gällande deras försäkringar. Du ska kunna jobba ca 1 pass/ vecka.

Uppdraget är tänkt att starta i januari. Det kommer inledas med en introduktionsvecka och därefter får man börja ta sina egna samtal.

Kvalifikationer och egenskaper

Det viktigaste är att du är intresserad av försäkringar och att du har ett intresse för service och kundbemötande. Du studerar en relevant utbildning och vi ser gärna att du har ett par år kvar av dina studier.

Som person är du:
Flexibel och har möjlighet att hoppa in och jobba med kort varsel
Serviceminded och har en förmåga att bemöta kunder på ett proffesionellt sätt
Engagerad och mån om att göra ett bra jobb


Om företaget

Vår kund jobbar med försäkringsförmedling mot lärare. De har sitt kontor i centrala Stockholm.

Om Amendo

Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank & finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall, och kommer på sikt att finnas på fler orter i landet och i de nordiska huvudstäderna.

Varför arbeta som konsult på Amendo Talents?
Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi är framgångsrika och med en vilja att bli ännu bättre och vi går till jobbet varje dag med passion. Som konsult hos oss blir du anställd av Amendo Talents och får en engagerad konsultchef som kan branschen och vill coacha dig vidare i karriären. Vi är tillräckligt små för att du ska bli sedd, men stora nog att kunna erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Amendo Talents Consulting AB
Hemsida:
http://www.Amendo.se

Ansökan

Referens:
1986
Webbplats:
http://www.amendo.se/sv/Sok-jobb/Soka-jobb/Jobb-info/?jaid=1986
Sista ansökningsdag:
2015-11-27
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb