Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du vår nästa stjärna inom kundtjänst?

Om tjänsten

Transcom arbetar för att ha Sveriges nöjdaste kunder och vi vill ge våra kunder en upplevelse i världsklass! Vill du bli en del av detta och arbeta i en kultur som andas ständig förbättring? Är du en serviceinriktad problemlösare som tycker om att föra en dialog via telefon? Då har vi ett jobb för dig!

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du, via telefon i inkommande samtal, får vara med och ge kunder den bästa tänkbara servicen. Du kommer att arbeta med tjänster på ett professionellt sätt tillsammans med andra positiva, driftiga och utåtriktade medarbetare. Du blir den viktiga länken mellan vår uppdragsgivare och deras kunder.

I gengäld för engagemang och hårt arbete erbjuder Transcom utbildning av hög kvalitet och möjligheter att skapa en karriär i ett kundorienterat företag. Tjänsten som kundservicemedarbetare är en varierad och bred roll där du får mycket användning för din starka servicekänsla. Vi värdesätter självständigt tänkande och individuella insatser, men ännu mer, vi uppskattar lagarbete. Transcom är ett resultatorienterat företag och din drivkraft kommer att leda till framgång för både dig, dina kollegor och för Transcom.

Vi söker dig som:
* har slutförd gymnasieutbildning
* har god datavana
* är stresstålig och bra på att bemöta kunder
* har ett självgående arbetssätt

Då du dagligen kommer bemöta såväl nationella som internationella samtal är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har en god känsla för service och det är meriterande om du tidigare har jobbat inom kundtjänst eller servicebranschen.

Transcoms site i Örebro är belägen i fina, ljusa lokaler på Aspholmen. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med ett härligt och ambitiöst gäng som alltid gör sitt bästa. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, fri tillgång på frukt och regelbunden feedback.

Utbildningstart är beräknad till 30 november. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information:
Tjänsten är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning efter prövotiden. Schemalagd arbetstid. Helger och kvällar förekommer. Kollektivavtal finns med Unionen.

Varmt välkommen med din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är på 90%
Lön:
Heltidslön över 24 år: 19 085 kr Heltidslön under 24 år: 16 471 kr + Provision

Arbetsplats

Arbetsplats:
Transcom AB Örebro
Hemsida:
http://www.transcom.com

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2015-11-27
Övrigt:
https://zims.zerolime.se/?link=b0016e05-e528-475d-bee1-058a3776a76c&tag=ams


Senaste inkomna jobb