Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du vår nya finsktalande kundtjänstmedarbetare?

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Vill du ha ett arbete där du varje dag utvecklar din servicekompetens?
Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare som talar och skriver flytande finska. Vår kunds lokaler är i centrala Stockholm och de arbetar med leksaker och spel.

I ditt arbete kommer du att ta emot inkommande samtal och mail som ska besvaras på med bästa tänkbara service. Du som person bör ha en god förmåga för att lösa kundens problem samtidigt som du aktivt arbetar med merförsäljning. Utöver detta kommer du ta mot beställningar och reklamationer.

Tycker du att du passar in på ovanstående kan vi erbjuda dig en väldigt trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling inom företaget.


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:

• Serviceinriktad
• Talar och skriver flytande finska
• Stresstålig
• Målinriktad
• Duktig på att sammarbeta

Har du erfarenheter inom service är detta meriterande men inget krav. Tycker du att detta låter som en tjänst för dig? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande!


Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21458
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21458
Sista ansökningsdag:
2015-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb