Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är ni vår nya stjärnor inom teknisk support?

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för mobiltelefoner? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa.

Nu söker vi en positiv och målinriktad kundtjänstmedarbetare till en tjänst inom teknisksupport. Kontoret ligger i centrala Stockholm och tempot på arbetsplatsen är högt. Dina framtida kollegor bjuder på en god stämning med mycket skratt och bli inte förvånad om även blir dina framtida vänner. Ditt arbete kommer bestå av att hjälpa privatkunder med olika tekniska frågor som handlar om smartphones, mediaspelare och läsplattor. För att bli proffs på dessa områden, inleds anställningen med en utbildning.


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:
- Som gillar att leverera bästa möjliga service
- Har goda kunskaper i engelska
- Har en god kommunikativ förmåga
- Har viljan att hjälpa andra


Låter detta som något för dig?
Här har du chansen till ett roligt och lärorikt jobb, ansök redan idag! Anställningen börjas med en utbildning om ca 4 veckor, så ett intresse för teknik och en vilja att lära kommer du långt med!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21433
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21433
Sista ansökningsdag:
2015-12-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb