Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är ni våra nya stjärnor inom kundtjänst?

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för service? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa.

Nu söker vi positiva och målinriktada kundtjänstmedarbetare till en av våra större och globala kunder. Kontoret ligger i centrala Stockholm och tempot på arbetsplatsen är högt. Dina framtida kollegor bjuder på en god stämning med mycket skratt och bli inte förvånad om de även blir dina framtida vänner. Ditt arbete kommer bestå av att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem komma till rätta med sina problem och besvara deras frågor.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som:

- Som gillar att leverera bästa möjliga service
- Har goda kunskaper i engelska
- Har en god kommunikativ förmåga
- Har viljan att hjälpa andra


Låter detta som något för dig?
Här har du chansen till ett roligt och lärorikt jobb, ansök redan idag! Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.

Anställningen börjas med en utbildning om ca 1-3 veckor, så ett intresse för service och en vilja att lära kommer du långt med! Tjänsten pågår tills vidare med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter en period som inhyrd konsult hos hos på Uniiflex.

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21437
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21437
Sista ansökningsdag:
2015-12-31
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb