Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bilsport & Mc Specialförsäkring söker rådgivare till kundservice

Om tjänsten

Bilsport & Mc Specialförsäkring startade 1999 och är ett nischat varumärke för specialförsäkring inom fordonshobbyn. Bilsport & Mc ingår i Moderna Försäkringar (filial till Nordens näst största försäkringskoncern TRYG) och är störst i Sverige på motorcykelförsäkring. Mer än 110 000 motorcykelentusiaster och över 20 000 bilentusiaster lägger sitt förtroende i våra händer varje år. Läs mer på www.bilsportmc.se.

Dina arbetsuppgifter

Inför vår/sommar utökar vi vår kundservice och söker därför fler duktiga medarbetare som kan jobba under februari till september. Du kommer huvudsakligen arbeta med försäkringsrådgivning och sälj mot nya och våra befintliga kunder. Det är din personlighet, din affärsmässighet och dina samlade livserfarenheter som är intressanta för oss. Du har förmågan att anpassa dig efter olika situationer, sätter kunden i centrum och ditt engagemang gör att du alltid levererar resultat. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med försäljning och rådgivning i telefon, har du jobbat med försäkringar är det meriterande. Ett intresse för bilar och motorcyklar är fördelaktigt i denna roll.

Din profil

För att trivas hos oss är du en driven och ambitiös person som är angelägen om att sätta kunden i fokus. Du är prestigelös av dig, gillar att arbeta i team och ställer upp för din kollega om så behövs. Vi söker positiva och sociala medarbetare som gillar att ta eget ansvar, har en hög arbetsmoral.

Vi erbjuder dig en roll i ett väl sammansatt gäng som gör mer av vårt jobb - och som drivs av att skapa goda resultat genom att göra det ”lilla extra” för kunden. Du kommer få en utbildning i försäkringskunskap och försäljning. Du kommer även delta på mässor och event. Fast lön. Varierande arbetstider mellan 08.00-18.00, Måndag-Fredag.

Tycker du att det låter spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 6 december. Har du några frågor? Kontakta Sanna Andersson, 0470-32 38 33, ansvarig för rekryteringen alternativt Linn Isberg 0470-32 38 37.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OnepartnerGroup Växjö AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
1367
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=1367
Sista ansökningsdag:
2015-12-06
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb