Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dansktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Brinner du för serviceyrket och vill arbete med ett spännande och lärorikt arbete? Just nu söker vi kundtjänstarbetare för vår kund i centrala Stockholm med inriktning på spel och leksaker. Vi söker dig som talar och skriver flytande danska.
Ditt arbete som kundtjänstagent kommer innebära att ta emot samtal och mail för att besvara kunders frågor på bästa sätt. Detta innebär problemlösning samt att aktivt arbeta med merförsäljning för att maximera nyttan för kunden. Du kommer även att arbeta med att ta emot beställningar samt reklamationer. I utbyte erbjuder vi dig ett en mycket trevlig arbetsplats i fräscha lokaler i DN skrapan. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


Personliga egenskaper

Vem söker dig som:
- Är service inriktad
- Talar och skriver flytanade danska
- Gillar att arbeta i ett högt tempo
- Gillar att arbeta mot mål och har ett stort engagemang i ditt arbete
- Inte har några problem med att sammarbeta

Erfarenhet inom service är meriterande men inget krav. Är den kundtjänstmedarbetare vi söker? Ansök då redan idag, rekrytering sker löpande!
Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21457
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21457
Sista ansökningsdag:
2015-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb