Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Handicare- rekrytering

Om tjänsten

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Varje dag arbetar mer än 1000 entusiastiska människor i Handicare över hela världen för att förbättra livskvaliteten för funktionshindrade och äldre personer. Vi är övertygade om att framgångsrik verksamhet i hjälpmedelsbranschen kräver en stark lokal närvaro. Samtidigt krävs också en hög grad av expertis. Därför har vi organiserat vår verksamhet i strategiska affärsområden: Accessibility (trapplyftar), Patient handling (Förflyttnings-, lyft- och badrumshjälpmedel), bilanpassning och - endast i Norge - Puls (medicinteknisk utrustning och inredning till hälso- och sjukvårdsbranschen i Norge).

Den nordiska marknaden är en utav våra viktiga marknader. Därför satsar vi nu på att centralisera flera funktioner för att optimera verksamheten. En av dessa funktioner är kundservice. Handicare kommer därför att etablera en skandinavisk kundservice i Stockholm, som komplement till de nu befintliga kundtjänstavdelningarna i Norden, och som får till uppgift att supportera såväl skandinaviska marknaden som till viss del även kunder från övriga marknader.

Till vårt kontor i Kista söker vi nu en dansktalande kundtjänstmedarbetare för direktrekrytering.

Tjänsten
I rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i affärsområdet Patient handling och erbjuda förstklassig service till Handicares kunder! Via telefon och mail har du daglig kontakt med kunderna gällande diverse frågor och du kommer även att hantera ordrar och reklamationer.

Arbetsuppgifter
Som dansktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

• Kundservice gentemot kunder, både via telefon och mail
• Registrera ordrar, hantera returer och reklamationer
• Växelhantering

Kvalifikationer
För att passa i rollen som dansktalande kundtjänstmedarbetare ser vi följande bakgrund som lämplig:

• Tidigare erfarenhet inom kundservice
• Danska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav
• Kunskaper i svenska, norska, franska, spanska samt övriga språkkunskaper är meriterande
• Tidigare erfarenhet av arbete i affärsystem ex. Axapta eller Dynamics
• Tidigare erfarenhet av medicinteknisk bransch och/eller arbetsterapeut är meriterande

För att trivas i tjänsten tror vi att du är serviceinriktad, driven, självständig och tar stort ansvar i ditt arbete. Du jobbar proaktivt och strukturerat för att på bästa sätt lösa problem som kan uppstå. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Självklart är du professionell i dina kundkontakter och har en god känsla för service!

Om du är intresserad av tjänsten som dansktalande kundtjänstmedarbetare, tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: kundtjänst, kundservice, sjukvård, medicinteknik, danska, dansktalande

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid / Kontorstider 8-17/ direktrekrytering
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Placera Personal AB
Hemsida:
http://www.placerapersonal.se

Ansökan

Webbplats:
https://placera.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=4E709755-7DCB-4E7C-84D4-B6C06451FB4D
Sista ansökningsdag:
2015-12-17
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb