Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dansktalande student sökes för kundtjänstroll i Lund!

Om tjänsten

Talar du danska och brinner för kundservice? Då har vi det perfekta extraknäcket för dig som är student på minst 50%.

För kunds räkning söker vi nu en dansktalande student som vill jobba extra med kundtjänst i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande samtal från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Vi ser även att du ser positivt på att jobba med merförsäljning.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och lärorikt deltidsjobb och som pratar flytande danska . Dina arbetstider kommer att vara varierande mellan 08-20 med minst 4 h per pass under måndag-fredag. Vi söker dig som kan arbeta cirka 10 h/vecka och är flexibel till när tiderna läggs. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse.


Din profil
Vi söker dig som brinner för service och tycker att det är roligt med försäljning. Du är bra på att kommunicera på danska och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande på minst 50%. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lund/dansktalande-student-sokes-for-kundtjanstroll-i-lund/27933/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27933
Sista ansökningsdag:
2015-12-10


Senaste inkomna jobb