Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dator- och gadgetorienterad kundtjänstmedarbetar

Om tjänsten

Billigteknik är ett e-handelsföretag med lager och verksamhet i Lund. Företaget etablerades 2007 och vi är ca 10 anställda idag. Vi har lager, kundtjänst och administrativpersonal på samma plats.
Vår huvudsakliga inriktning är datorer men vi säljer även andra produkter som TV och hushållsapparater.

Teamet i Lund söker efter en ny medarbetare med rätta kvalitéer. Du som söker skall vara stresstålig och van att ha flera bollar i luften samtidigt. Som kundtjänstarbetare i Lund arbetar du även i hämtbutiken dit våra kunder kommer och hämtar sina produkter. Utöver det skall du ha förståelse för att vi är ett relativt litet företag och vid speciella tillfällen som sjukdom eller säsongstoppar kan det behövas hjälp ute på lagret med felsökning eller plock och packning.

Tjänstebeskrivningen kan komma att ändras då vi rekryterar till fler än en position. Tjänsten som annonserar ut kan tillsättas på en heltid eller 2 halvtid.

Skicka in din ansökan till vår email jobb@billigteknik.se, vi ber dig att inte ringa till vår kundtjänst. All första kontakt kommer att vara via email, har du frågor på tjänsten är du varmt välkommen att maila dom till samma adress som ansökan

Krav
Minst 1 års erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande.
Bevandrad i teknikvärlden
Veta hur man löser vanliga problem som uppstår på en laptop

Meriter
Det är meriterande om du kan prata och skriva danska eller finska.
Om du kan bygga datorer.
Jobbat med socialamedier och eller wordpress.
Programmering

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BILLIGTEKNIK SWEDEN AB

Ansökan

E-postadress:
jobb@billigteknik.se


Senaste inkomna jobb