Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Drifttekniker till vår starkt växande kund i Uppsala

Om tjänsten

Kundföretaget

Vår kund är en ledande leverantör inom inom sin bransch och befinner sig just nu under stark tillväxt. Företagskulturen kännetecknas av lojalitet och respekt mot kollegor och mot företagets kunder. Vi söker dig som vill arbeta med teknisk support hos vår kund.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för vår kunds räkning en supportmedarbetare för ett vikariat under 6 månader.

Du kommer att arbeta med joursupport under dygnets alla timmar och ge support till företagets kunder samt administrera och dokumentera samtal och kundärenden. Du kommer att arbeta med starkt kundfokus och med god administration.

Tjänsten innebär skiftarbete i ett rullande schema på följande tider: 7-16, 13-22, 22-07. Det är viktigt att du kan arbeta skift och kan göra ett gott arbete även nattetid.

Denna tjänst är en hyr/rekrytering vilket innebär att du under 6 månader kommer att utföra uppdrag hos vår kund och vara anställd av Magna. Efter denna period fins det goda möjligheter till förlängning eller att kunden genomför ett övertagande av anställningen. Tjänsten är planerad att påbörjas i januari.

Din profil

Vi tror att du som söker har erfarenhet som kundkommunikatör, helpdesk eller annan roll inom support/service.

Krav för tjänsen:
Du har goda svenska- och engelska kunskaper i både tal och skrift
Ett starkt tekniskt intresse
En bred generell teknisk kunskap
Du kan arbeta 3-skift och fungerar problemfritt med arbete under nattetid

Meriterande för tjänsten:
Erfarenhet av arbete i 3-skift
Erfarenhet av nätverk
Erfarenhet av TCP IP
Erfarenhet av Windowsserver
Språkliga kunskaper i; finska, norska, danska, tyska, franska eller hindi.

Vi ser att du för denna tjänst är en serviceinriktad person som alltid eftersträvar att lämna kvalitativ service till företagets kunder.
Du är trygg och säker i en support/serviceroll
Vi ser gärna att du är bosatt i Uppsala.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta 3-skift eller annan jour under nattetid. Du har inga problem att fungera och arbeta under dygnets alla timmar. Du har en hög lägstanivå och är stresstålig som person. Vidare har du en tålmodig och pedagogisk personlighet som snabbt kan skapa dig en översiktlig bild av problemet och är naturligt serviceinriktad. Vidare är du punktlig och kommer alltid i tid.

För oss är inte det viktigaste att du har alla kompetenser utan att du är rätt person. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du personen vi söker?
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Rekrytering för denna tjänst ansvaras av Magna och vid eventuella frågor hänvisar vi till Christian Vikander, Konsultchef, på tel. 070-512 49 15.

Vårt företag

Vi är en samarbetspartner som hjälper företag att utveckla, utmana och förbättra organisationer inom bemanningslösningar och rekryteringsuppdrag. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån juniora tjänster till chefs- och specialistroller. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri.

Vi önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
MAGNA AB
Hemsida:
http://www.magna.se

Ansökan

Referens:
6351
Webbplats:
http://magna.se/vara-platsannonser/jobbannons/?id=6351
Sista ansökningsdag:
2015-12-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb