Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven kundservicemedarbetare till globalt bolag inom gruvindustrin

Om tjänsten

Driven kundservicemedarbetare till globalt bolag inom gruvindustrin
Har du erfarenhet av kundservice och/eller transportbokning, kanske inom industrin? Är du självgående och kommunikativt smidig på både svenska och engelska? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Proffice söker nu, med start i december, efter en driven kundservicemedarbetare till globalt bolag inom gruvindustrin.

I tjänsten hanterar du kundserviceärenden, ordrar, fakturering och transportbokningar. Företaget skickar produkter över hela världen så din avdelning är uppdelad på olika geografiska områden som ni ansvarar över. I rollen jobbar ni gränsöverskridande mellan avdelningar och ibland krävs det att du tar på dig skyddskläder och går ner till produktionen för att stämma av vissa saker eller för att hjälpa dina kollegor.

För att lyckas i rollen har du en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot logistik eller ekonomi. Du har erfarenhet av kundservice eller från logistikverksamhet med transportbokningar och liknande. Du har god datorvana och har erfarenhet av Excel och affärssystem. Har du dessutom jobbat i aurora är det meriterande. Det är viktigt att du är kommunikativt smidig på både svenska och engelska då de flesta av kunderna finns utomlands. Som person är du driven och kan själv jobba effektivt och ta egna initiativ i dina ärenden såväl som att du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Köping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2015-11-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta: Jenny Persson | jenny.persson@proffice.se [ mailto:| jenny.persson@proffice.se ] | eller Martin Sjögren | martin.sjogren@proffice.se [ mailto:martin.sjogren@proffice.se ] |

Kvalifikationer:
För att vara relevant för tjänsten har du gymnasieexamen och erfarenhet av kundservice och/eller transportbokning. Du har god datorvana, är en van användare av Excel och har arbetat i affärssystem tidigare. Har du jobbat i aurora är det meriterande.

Som person har du hög servicekänsla med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du prestigelös med ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice AB

Ansökan

Referens:
200838902
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200838902&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-11-29


Senaste inkomna jobb