Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven kundtjänstmedarbetare sökes!

Om tjänsten

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt är duktig på att föra samtal på ett affärsmässigt och professionellt sätt.

Du har god förmåga att hålla många bollar i luften samt har lätt för att skapa och bibehålla kontakter. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, avtal- och inkassohantering eller försäljning är meriterande.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med sköna medarbetare och ett mycket varierande och stimulerande arbete. Vi förutsätter att du hanterar svenska flytande i både tal och skrift då du kommer kommunicera med kund både via telefon samt e-post.

Är du personen vi söker? Ring oss redan idag på 033-133400 eller skicka in din ansökan till nyttjobb@vizibly.se alternativt per brev till Vizibly AB, Box 1206, 50112 Borås. Märk din ansökan med "Driven kundtjänstmedarbetare".

VIZIBLY AB grundades med målsättningen att samtliga företag skall kunna fokusera på sin kärnverksamhet men ändå, på ett enkelt sätt, maximera sin synlighet och koncentrera sin närvaro till medier med social karaktär. VIZIBLY erbjuder tjänster inom webb som hemsidor, sociala medier samt grafisk profil.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VIZIBLY AB
Hemsida:
www.vizibly.se

Ansökan

E-postadress:
nyttjobb@vizibly.se


Senaste inkomna jobb