Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven kundtjänstmedarbetare sökes

Om tjänsten

OM FÖRETAGET

Swedmart erbjuder ett stort utbud av badrumsprodukter genom eget varumärke till mycket bra priser. Vår affärsidé är att göra inköp i stora volymer och hålla produkterna i eget lager. Vi hoppar över alla mellanhänder och håller utveckling, design och produktion i egen regi.
På detta sätt blir vi mycket konkurrenskraftiga.

Vi har sedan starten 2011 på mycket kort tid blivit en av Sveriges ledande e-handlare inom allt för badrummet.ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare på Swedmart kommer du arbeta med att ge förstaklassig service till kunder där den ena dagen inte är den andra lik. Frågorna kan röra allt från när varor levereras till mer utmanande frågor om Swedmarts produkter. Din roll kommer innebära att besvara de frågor som inkommer från den svenska marknaden.

Du kommer till exempel att:

Ta emot och svara på frågor via telefon, mail och chatt och genom det erbjuda bästa möjliga service till Swedmarts kunder.

Administrativt arbete så som returer och reklamationer.

Vara en nyckelperson i vårt ansikte utåt här i vårt 700 kvm stora showroom på Tyresö där du även kommer att få möjlighet att jobba vid behov.

Swedmart investerar i sin personal och du kommer löpande få utveckla din kompetens genom olika utbildningar. Vidare finns det stora utvecklingsmöjligheter och den som visar framfötterna kan snabbt växa inom företaget. Tjänsten passar dig som alltid ger lite mer och lockas av utmaningar. För rätt person kommer möjligheten finnas att ta sig an nya arbetsuppgifter och projekt!


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är flytande i svenska språket i både tal och skrift samt behärskar engelska då du kommer arbeta mot både svenska och internationella kunder.

Som person är du ansvarstagande vilket gör att du lever upp till de tydliga ansvarsområden som företaget arbetar med och som är uppsatta för just din roll. Då du kommer att komma in i ett snabbt växande företag bör du vara affärsdriven så att du förstår du vikten av affären och vad du kan bidra med för att företaget ska växa. Vidare är du initiativtagande vilket gör att du ser utvecklingsmöjligheter och vågar ta för dig och dela med dig av dina idéer. Du drivs av att uppnå dina egna mål men är också en lagspelare som ser till teamets bästa. Du har en hungrig attityd vilket visar sig då du agerar på ett serviceinriktat sätt mot både kunder och kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande brancher och kundservice eller säljarbete sedan tidigare samt vana av att arbeta i ett snabbväxande företag. Vidare är det meriterande om du har jobbat med SAP och Zendesk.


Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Tyresö
Sök tjänsten genom att skicka e-mail med titlen Ny kundtjänstmedarbetare till casper.larsson@swedmart.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av casper.larsson@swedmart.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SWEDMART AKTIEBOLAG
Hemsida:
www.swedmart.se

Ansökan

E-postadress:
casper.larsson@swedmart.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-17


Senaste inkomna jobb